Dezvoltarea profesională a lui Eric pas cu pas

Profesional, sunt liber profesionist. Mă descurc facand codite si spic afro. Am încercat să înființeză mai multe activități de grup în scop profesional, sa soldat cu eșecuri. Sincer să fiu, nu am depus efortul necesar pentru a reuși ce îmi propuneam. Să vedem dacă am fost puturos sau nu.

CE MESERII AM PRACTICAT ÎN TRECUT:

Ce meserii am practicat în trecut:

  1. Mecanic auto foarte puțin timp. M-am lăsat pentru ca se plătea puțin. Sclavie ce să zic. Tot timpul esti jegos și prost plătit.
  2. Aprovizionarea unui minimarket.
  3. Am lucrat ca slefuitor de diamante naturale la o firme de Evreii, 10 ani experientă foarte interesantă din pacate sau închis aceste firme și au plecat în India.
  4. Am lucrat în construcție ca necalificat. Din lipsa de seriozitate din partea angajatorului m-am lăsat.
  5. Și ultimul job până în ziua de astă hairstylist : aplic extensii afro.
  6. Am înființat cu un prieten o firma de livrare la domiciliu în 2013. Ne-au lăsat investitori și ne-am oprit activitatea.
  7. Și acum este CV-activ care este prioritatea mea profesională.

Să punem în practică câteva teoriile de dezvoltare personală care găsim pe net.

De ce vă zic aceste chestii?

De ce vă zic aceste chestii?

Suntem influențați să considerăm toate persoanele care sunt în jurul nostru ca fiind dușmani sau reprezintă un pericol sau sunt concurenți. Care sunt persoanele care ne sunt prieteni până la urmă? Să fim de acord pe un termen. Un prieten nu este un sclav care avem la îndemână pentru a executa tot ce dorim. Cei care sunt lingușitori, profitori, ce sunt pentru noi? Sunt cea ce sunt! Eu consider prieteni, cei cu care realizăm ceva corect și profitabil social și financiar și cu care rămânem în termen bune.

Vedeți voi, nu există o persoană care să nu acționeze fără interes personal. Dacă nu ai un interes personal, cum o să ai motivația necesară pentru fi motivat să întreprinzi orice acțiune socială sau comercială? Noi toți, acționăm din interes. Nu este o atitudine nouă pentru orice ființă care există în univers. Este foarte ipocrită idea că, sunt persoane care acționează fără interes (să dai un sprijin necondiționat). Aici se află o formă de manipulare de masă periculoasă. De Exemplu: muncești foarte mult, pe bani puțin.

Cum se face că multe persoane au renunțat la binele comun pentru a favoriza binele individual?

Cum se face că multe persoane au renunțat la binele comun pentru a favoriza binele individual?

Simplu, asta ne învață la școală. Cum se face că părinți unuii copil, nu-i face răul care îi face cei din administrația școlară. Vedeți voi care este problema cu care ne confruntăm de 2020 de ani și toate aceste practici nu tind să se oprească din contră se amplifică. Trăim într-o violență administrativă continuă.

Omul nu se naște rău, învață să devină rău

Omul nu se naște rău, învață să devină rău

Orice ce om, plante, animale, are o chestie instinctivă care îl apără de cei care doresc să îi facă rău. Cum se face că omul renunța așa ușor la binele lui? Din familie începe distrugerea noastră. După Aceea la școală, la serviciu, în cuplu, în locurile publice etc. Spuneți-mi unde nu suntem incitați să fim răi, mediocri, etc. Știți vorba acest: dacă ești bun ești prost!

Așa sunt și cu programele de dezvoltare personală

Așa sunt și cu programele de dezvoltare personală

Aceste programe sunt foarte interesante. Ne ajută să știm ce putem face și ce nu putem realiza. Este foarte greu să înlăturăm vechile obiceiuri. Dar cu multă determinare și sprijin putem să ne ridicăm din nou pe picioare și să mergem. Pentru moment cred că ne târâm ca niște râme.

Proectele care doresc să realizez

Filme si documentare despre proectele mele

ce se poate face c-un telefon

Stilul meu de cerșetor este beton, ăți dau un ton.

Sunt un ceșetor cu stil, subtil, dă-mi un like cu stil

Economic

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.