Ce valoare are timpul tău?

Da! Cum ne prețuim timpul. Timpul este tot ce avem la îndemână pentru a ne îndeplini câteva din dorințele noastre. Știți, putem să povestim despre timp și valoarea sa 1000 de vieți. O să treacă timpul și tot la povești o să rămânem. Vorbim mult dar facem puțin. De ce? Îți ,mai aduci aminte ce îți propuneai cand erai copil? Doreai să îți îndeplinești multe vise dea a le tale. Acum ești adult. Ce faci din timpul tău? Ce au devenit visele tale?

Astăzi ce faci?

Ce valoare are timpul tău?

Da! Cum ne prețuim timpul. Timpul este tot ce avem la îndemână pentru a ne îndeplini câteva din dorințele noastre. Știți, putem să povestim despre timp și valoarea sa 1000 de vieți. O să treacă timpul și tot la povești o să rămânem. Vorbim mult dar facem puțin. De ce? Îți ,mai aduci aminte ce îți propuneai cand erai copil? Doreai să îți îndeplinești multe vise dea a le tale. Acum ești adult. Ce faci din timpul tău? Ce au devenit visele tale?

Astăzi ce faci?

Ți-ai îndeplinit visele? Să știi că, visele sunt și dorințele tale. Evenimente care dorești să se producă în viața ta. Nu este nimic complicat la bază. O mică parte din dorințele tale s-au îndeplinit cu siguranță. Dar ca adult, câte din visele tale ai ajuns să ți le îndeplinești? De ce nu ajungi să îți îndeplinești planurile? Ce îți dorești? Este greu de răspuns sau este complicat de explicat? Dacă identificăm răspunsuri care sunt interesantă, să le punem în practică și o să vedem ce rezultate vor produce. Dacă experimentăm tot feluri de teorii mai criminale decât alta, de ce sa nu experimentăm propriile noastre idei sau teorii de dezvoltare personală sau de grup care să ne permită să ne implinim ca ființe umane civilizate.

Cu ce începem această călătorie

De la conceperea noastră ca ființă umană

După nouă luni de zile, uite te că ai apărut în lumea umană. De-aici începe călătoria ta în lumea pământeană. Cum o să fie? Aceasta nu știe nimeni. Vei descoperi ce îți rezervă viața respirație după respirație. Se presupune că unele persoane știu să ghicească, posibile. Aceste persoane previne ce evenimente o să se producă în viitor, unele persoane ajung să vadă în trecutul oamenilor etc. Sunt o multitudine de aptitudini misterioase care se manifestă la unele persoane. Nu este vorba de bine sau de rău. Sunt doar chestii care, aceste persoane le pot produce sau manifesta. Se mai zice că Divinitatea știe totul din înainte. Toată viața noastră este scrisă dinainte să venim pe lumea asta. Poate da! Poate nu! Să nu intrăm pe acest teren pentru că, am și eu argumentele mele. Dar, nu are rost să vorbim prea mult despre această tematică.

Ești aici! Ce te faci?

fiecare știe bine povestea sa. Fiecare se descurcă cum poate în viața asta. Vă pun întrebarea. De ce suntem milioane de persoane pe pământul acesta? Este ca să găsim, printre persoanele acesta, persoanele cu care putem construi ceva plăcut, durabil și profitabil pentru Umanitate, natură , și pentru restul vietăților. Așa zic eu! Alți vor să demonstreze alte variante de posibilități. Sunt oameni care produce multă suferință pe pământ (știm bine asta!). Trebuie să reducem din aceste comportamente de distrugere în care suntem inițiați să adoptăm ca atitudine. Nu mai trebuie să acceptăm aceste suferințe care ni se impune.

Multe persoane pe pământ poți zice în fiecare zi, că ai avut ghinion, c-au venit pe lumea asta. Un adevărat blestem. Da! Viața unelor persoane este un adevărat film de groază. Sunt multe forme de suferință într-o viață de OM. Să analizăm care o să fie călătoria noastră. Ce o să vă propun. Știți, cum se zice, orice călătorie ia Timp. Și în modul acesta, o să aflăm cum stăm cu timpul, cum îl rentabilizăm, ca să avem o viață plăcută și frumoasă!

Ce fac copii din timpul lor?

  1. Un copil pentru mine este până la pubertate. De la pubertate începe să devină băiat către bărbat. La fel la fete.
  2. Un copil, caută să afle cât mai mult despre iel și ce poate să facă din corpul său. Este o persoană care este în creștere, se dezvoltă, se descoperă în fiecare zi. De aici, să punem întrebarea. Ce face copilul din timpul său? Ce îi spun părinții să facă sau administrația instituțională. Tot timpul există cineva care trebuie să îți zică ce să faci (și eu fac la fel aici! ). Deci, toți adulți ramanem copii pană la urma în fața vieții. Suntem niște supuși între părerile și conflictele între generatii. Deci un copil învață de cei mai mari. în concluzie.

Copii ce învață de cei mari?

Tot ce se poate. Nu sunt limite. limitele le impun adulți. Sa creat un întreg sistem administrativ pentru gestiona această necesitate umană, care este educația copiilor.

Ce o să facă copilul când va ajunge major.

O să fac ce a învăța la școală, facultate, cursurile de specializare etc.. Meseria care a învățat dacă e bănoasă, o să fie bine pentru acest copil adult. În cazul contrar, o să îi fie greu. Să începi ca muncitor necalificat este nasol. Faci carieră până la urmă în orice meserie. Depinde doar de disciplina care îți impui pentru a face performanță.
Copii fac performantă pentru că li se cere acest lucru. Uitați-vă în sport ce pot copii să realizeze cu fizicul lor, fac minuni! Câți adulți nu sunt în stare doar să alerge. Singura noastră problemă vine din partea politicienilor care strică mereu treabă. Este justificată nemulțumirea populației față de politicieni. De ce? Pentru că nu iau deciziile care poate ajute populația să fii performantă. Când vrei să fii un bun conducător sau antreprenor, nu îți permiți să fie mediocru sau să lucrezi cu persoane care nu sunt calificați, pentru munca care trebuie să facă. Concurența între țări la nivel economic este foarte dur. Trebuie să ai o strategie bună de dezvoltare internă și externă. ( în economie și educația profesională). În domeniile astea de activitate dacă greșești nu te iartă eșecul. Dacă faci mișcări greșite în strategia ta de dezvoltare pe termen lung ești terminat. Nivelul economic a unei țări este importantă pentru populație și pentru populație. Cut cât populația produce mai multe, înseamnă că strategii economice este de calitate, o să aibă de câștigat toată lumea. Dacă o țară nu stă bine economic o să îi fie nasol pentru toată lumea. Bastani tot bastani o să fie cu câteva milioane în minus. Dar tu când o să fii șomer ce o să te faci?

Treaba cu scoala este foarte importantă

Ne învață lucruri utile și inutile. Sistemul este cam învechit. Materiile trebuie revizuite. Felul în care se predă este cam brutal pentru un mental de copil sau de adolescent. Se Satură repede și clachează. Dacă te învață la școală să furi și să bagi firme in faliment ,nu știu ce fel de învățământ este? Acesta se învață la facultate! Părinți critică sistemul școlar pe bună dreptate. Fiecare an școlar vine cu pachetul sau de probleme din ani anteriori. Cum se face? Așa foarte bine. Cei din învățământ au impresia că părinții nu știu ce mizerii combină cei din institut. Ce face copii la școală? Multe! Învață lucruri bune și utile așa cum învață și lucruri inutile și periculoase.

Ce învață copii de la cei mari?

Aici se poate spune de toate. Dela cele mai plăcute chestii, la cele mai groaznice. Persoanele din sfera politică înaltă, nu își fac treaba bine! Dacă administrația nu funcționează cu o logică normală, cine poate fi devină? Cei care o administrează. Nu am văzut copii care să predea învățării adulților.

Ce să facem?

  1. Să înființăm școli private care să predea copiilor cum trebuie.
  2. să facem afaceri cu o gândire corectă. Se poate.
    Nu trebuie să facem nimic nou. Trebuie să fim corecți și dinamici în acest sistem. Sistemul actual este bun, dar sunt câteva obiceiuri care trebuie schimbate.

Urmărește dezvoltarea profesională a lui Eric pas cu pas

Dezvoltare profesională 

Aici găsiți toate activitățile profesionale care am putut să înfiițez

Pentru tineri

Ce propun tinerilor :  sfaturi de dezvoltare personală, stilul cv-activ.ro

Pentru adulți

Ce propun adulților :  sfaturi de dezvoltare personală, stilul cv-activ.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.