Schimbă stilul tău de viata, dacă vrei

În ce fel, vrei să trăieşti existența ta?

Ce valoare are timpul tău?

Da! Cum ne prețuim timpul. Timpul este tot ce avem la îndemână pentru a ne îndeplini câteva din dorințele noastre. Știți, putem să povestim despre timp și valoarea sa 1000 de vieți. O să treacă timpul și tot la povești o să rămânem. Vorbim mult dar facem puțin. De ce? Îți ,mai aduci aminte ce îți propuneai cand erai copil? Doreai să îți îndeplinești multe vise dea a le tale. Acum ești adult. Ce faci din timpul tău? Ce au devenit visele tale?

Acum ești adult, ce faci?

Ce valoare are timpul tău?

Da! Cum ne prețuim timpul. Timpul este tot ce avem la îndemână pentru a ne îndeplini câteva din multiplele noastre dorințe. Știți foarte bine că, putem să povestim despre timp și valoarea sa, 1000 de vieți și tot la povești o să rămânem. Vorbim mult, dar puțin facem. De ce? Pentru că suntem împiedicați de foarte multe persoane, la îndeplinirea viselor noastre. Îți mai aduci aminte ce îți propuneai cand erai copil? Doreai să îți îndeplinești multe vise dea a le tale. Și ziceai când o să fiu mare, o să fac mult chestii. Acum ești adult. Ce faci din timpul tău? Ce au devenit visele tale?

Acum ești adult, ce faci?

Ți-ai îndeplinit visele? Să știi că, visele sunt și dorințele tale. Dorești ca multe evenimente să se producă în viața ta. Nu este nimic complicat la bază. O mică parte din dorințele tale s-au îndeplinit cu siguranță. Dar ca adult, câte din visele tale ai ajuns să ți le îndeplinești? De ce nu ajungi să îți îndeplinești planurile? Ce îți dorești? Este greu de răspuns sau este complicat de explicat? Dacă identificăm răspunsurile interesante, să le punem în practică și o să vedem ce rezultate vor produce. Dacă experimentăm tot feluri de teorii mai criminale decât alta, de ce să nu experimentăm propriile noastre idei sau teorii de dezvoltare personală sau de grup care să ne permită să ne implinim ca ființe umane civilizate.

Cu ce începem această călătorie

De la conceperea noastră ca ființă umană

După nouă luni de zile, uite te că ai apărut în lumea umană. De-aici începe călătoria ta în lumea pământeană. Cum o să fie? Aceasta nu știe nimeni. Vei descoperi ce îți rezervă viața respirație după respirație. Se presupune că unele persoane știu să ghicească, este posibil. Aceste persoane previn ce evenimente o să se producă în viitor, unele persoane ajung să vadă în trecutul oamenilor etc. Sunt o multitudine de aptitudini misterioase care se manifestă la unele persoane. Nu este vorba de bine sau de rău. Sunt doar chestii care, aceste persoane le pot vedea sau manifesta. Se mai zice că Divinitatea, știe totul din înainte să venim pe lumea asta. Poate da! Poate nu! Să nu intrăm pe acest teren pentru că, am și eu argumentele mele în această privință. Dar, nu are rost să vorbim prea mult despre această tematică.

Ești aici! Ce te faci?

Fiecare știe bine povestea sa. Fiecare se descurcă cum poate în viața asta. Vă pun întrebarea. De ce suntem milioane de persoane pe pământul acesta? Răspunsul meu este: ca să găsim printre persoanele acesta, persoanele cu care putem construi ceva plăcut, durabil și profitabil pentru Umanitate, natură , și pentru restul vietăților dacă vrem sau putem să distrugem tot ce este pe calea noastră. Asta este chestia cu liberul arbitru. Așa zic eu! Puneți întrebarea: Ce ai învățat să faci ca acțiune în lumea asta? Sunt oameni care produc multă suferință pe pământ (știm bine asta!). Trebuie să reducem din acest comportament de distrugere în care suntem inițiați să adoptăm ca atitudine. Nu trebuie să mai acceptăm să producem aceste suferințe care ni se impune, sub pretextul că viața este o luptă.

Multe persoane pe pământ pot zice în fiecare zi că, au avut ghinion, c-au venit pe lumea asta. Viața unor persoane poate fi considerat un adevărat blestem. Confirm chestia asta! Viața unelor persoane este un adevărat film de groază. Sunt multe forme de suferință într-o viață de OM. Să analizăm care o să fie călătoria noastră. Ce o să vă propun. Știți, cum se zice, orice călătorie ia Timp. Și în modul acesta, o să aflăm cum stăm cu timpul, cum îl rentabilizăm, ca să avem o viață plăcută și interesantă, să zicem!

Ce fac copii din timpul lor?

Un copil pentru mine este până la pubertate. De la pubertate începe să devină băiat către bărbat. La fel se întâmplă și cu fetele.

Un copil, caută să afle cât mai mult despre iel și ce poate să facă din corpul său. Este o persoană care este în creștere, se dezvoltă, se descoperă în fiecare zi. De aici, să punem întrebarea. Ce face copilul din timpul său? Ce îi spun părinții să facă sau administrația instituțională. Tot timpul există cineva care trebuie să îți zică ce să faci ( și eu fac la fel scriind aceste rânduri ). Deci, toți adulți ramanem copii pană la urma în fața vieții. Suntem niște supuși între părerile și conflictele între generatii. Deci, un copil învață de la adulți. în concluzie. Ce învățăm asta vom reproduce.

Copii ce învață de cei adulți?

Tot ce se poate. Nu sunt limite. limitele le impun adulți. Sa creat un întreg sistem administrativ pentru gestiona această necesitate umană, care este educația copiilor.

Ce o să facă copilul când va ajunge major.

O să fac ce a învăța, acasă, la școală, la facultate, la cursurile de specializare etc. Dacă meseria care ai învățat este bănoasă, o să-ți fie bine ca adult. În cazul contrar, o să-ți fie greu. Să începi activitatea profesională ca muncitor necalificat este nasol. Dar orice meserie se învață, nu te naști cunoscător. Faci carieră până la urmă în orice meserie. Depinde doar de disciplina care îți impui pentru a face performanță.

Copii fac performantă pentru că li se cere acest lucru. Uitați-vă în sport ce pot copii să realizeze cu fizicul lor. Fac minuni! Câți adulți nu mai sunt în stare doar, să alerge. Singura noastră problemă vine din partea politicienilor care strică mereu treburile. Este justificată nemulțumirea populației față de politicieni. De ce? Pentru că, nu iau deciziile care poate permite populații să fii performantă și bine organizată. Când vrei să fii un bun conducător, un bun antreprenor sau un bun muncitor, nu îți permiți să fie mediocru sau să lucrezi cu persoane care nu sunt calificați pentru a face performanță. Pentru munca care depui și pentru obiectivele care dorești să atingi, îți trebuie seriozitate și corectitudine în ce intreprinzi. Concurența între țări la nivel economic este foarte dură. Trebuie să ai o strategie bună de dezvoltare internă și externă în economie și educația profesională. În domeniile astea de activitate dacă greșești nu te iartă eșecul. Dacă faci mișcări greșite în strategia ta de dezvoltare pe termen lung ești terminat. Nivelul economic a unei țări este importantă pentru politicieni, pentru economiști și pentru populație. Cut cât populația produce mai mult, înseamnă că strategii economice este de calitate, o să aibă de câștigat toată lumea. Dacă o țară nu stă bine economic, o să îi fie nasol pentru toată lumea. Nu o să fie nasol pentru politicieni niciodată pentru că iei se servesc primi. Populația o să mai dea câteva ture de criză și-o să mai stea cu dinți la gard cu speranța că o să vină și vremuri mai bune.

Treaba cu scoala este foarte importantă

La scoală ne învață lucruri utile și inutile. Sistemul este cam învechit. Materiile trebuie revizuite. Felul în care se predă este cam brutal pentru un mental de copil sau de adolescent. Se Satură repede și clachează. Dacă te învață la școală să furi și să bagi firme in faliment ,nu știu ce fel de învățământ este? Acesta se învață la facultate! Părinți critică sistemul școlar pe bună dreptate. Fiecare an școlar vine cu pachetul său de probleme din ani anteriori. Cum se face? Așa foarte bine. Cei din învățământ au impresia că părinții nu știu ce mizerii combină cei din institut. Ce face copii la școală? Multe! Învață lucruri bune și utile, așa învață și lucruri inutile și periculoase.

Ce învață copii de la cei mari?

Aici se poate spune de toate. Dela cele mai plăcute chestii, la cele mai groaznice chesti. Persoanele din sfera politică cu responsabilități, nu își fac bine treaba. Dacă administrația publică nu funcționează cu o logică normală, cine poate fi devină? Cei care o administrează. Logic! Nu am văzut copii care să predea lecții școlare sau profesionale, adulților.

Ce să facem?

  1. Să înființăm școli private care să predea copiilor cum trebuie.
  2. Să facem afaceri cu o gândire corectă. Se poate.

Nu trebuie să facem nimic nou. Trebuie să fim corecți și dinamici în acest sistem. Sistemul actual este bun, dar sunt câteva obiceiuri care trebuie schimbate.

baner_4_femei_puternice

 Femei puternice

Să aflăm cum sunt aceste persoame

baner_12_favorizarea_rasului

Favorizarea râsului

Favorizarea râsului pentru a nu plănge

baner_11_cum-sa_-scap_de_stresul_inutil

 Cum să scap de stresul inutil

Cum să scap de stresul inutil. Ușor de zis greu de făcut

baner_8_muzica_te_influenteaza

 Muzica te influențează

Muzica, te influențează, te orientează, comunică cu selulele tale

baner_9_terapia_prin_dans

Terapia prin Dans

Terapia prin Dans te ajută să te simți bine

baner-10-cum-sa-devii-un-artist-de-succes

 Cum să devii un artist de succes

Paș de uemărit. Cum să devii
un artist de succes

baner_ce-rol-au-prini

 Ce rol au părinţi

Ce rol au părinţi în societatea de astazi

baner_3_ce_viitor_pentru_copii

 Ce viitor pentru copii

Ce fel de viitor construim pentru copii

ras_uman_baner_1

 PREJUDECĂȚI

Ce fel de prejudecăți am tot în vățat

baner_7_aranul_roman

 Țâranul român

Țâranul român are o valuare deosebită în țara Românească

baner_5_super_om

 Super OM

Cine vrea să fim Super OM? Care este profilul.

ras_uman_baner

 KABA Eric Saint-Clair

KABA Eric Saint- Clair învață diferite meserii

Urmărește dezvoltarea profesională a lui Eric pas cu pas

Dezvoltare personal public

Pentru copii

Ce propun copiilor :  sfaturi de dezvoltare personală, stilul cv-activ.ro

Pentru tineri

Ce propun tinerilor :  sfaturi de dezvoltare personală, stilul cv-activ.ro

Pentru adulți

Ce propun adulților :  sfaturi de dezvoltare personală, stilul cv-activ.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.