Nedelea Mihai

Date personale

Nume :Nedelea
Prenume: Mihai
Funcția sa la sală:
Telefon:
Web site:

De când este instructor?

De când este instructor?

Cu ce săli a mai colaborat?

Cu ce săli a mai colaborat?

Alte calificări profesionale?

Alte calificări profesionale?

 Galerie foto – Nedelea Mihai

Poze cum antrenez

Video cum antrenez

 Echipament

trening_barbati
incaltaminte_sport
prosop
manusi-sala
isostar-bidon-sport-1000-ml
geanta-sport-dama
alimentatie_culturism_1

Nutriție

suplimente

Supliment

Obligațiile unui instructor:

 Obligațiile unui instructor:

  • Un instructor trebuie să se prezintă mereu, pentru cei care nu știu de el într-o sală de sport. Ar fi bine să știe toți abonați că, el ocupă funcția de instructor în acea sală de sport. de acea este acolo și pentru acest post e plătit. Este indicat o uniformă specială sau un tricou care scrie instructor si numele de la sala respectivă.
  • Când vine la muncă trebuie să se informeze la recepție dacă, au un nou abonat pentru a se prezenta și să prezinte serviciile care oferă sală de spot care la angajat. Să înștiințeze abonatul, că poate apela la serviciile sale, că este la dispoziția sa pentru al sprijini să obțină cele mai bune rezultatele care dorește.
Instructorul este obligat față de sală:

Instructorul este obligat față de sală:

  • Să informeze abonați, cu privire la regulamentul de funcționar al săli de sport. Pentru a permite ca toată lumea să lucreze în armonie mentală și corporală. ( Într-o sală de antrenament trebuie niște reguli pentru a nu jigni unele persoane, este important! unele persoane sunt începătoare și sunt multe dificultăți care întâlnim în unele sporturi de întreținere fizică).
  • Un instructor trebuie sa dea speranță si curaj să scoată din abonat o aptitudine pozitivă pentru a reuși să facă mai multă performanță în diciplina care practica. efortul să fie plăcut, proporţional cu fizicul clientului, să arătăm că nu suntem barbari in sala de sport în care vin abonați. Să respectăm cea ce facem ca disciplina sportivă.
Instructorul poate propune abonatului

Instructorul poate propune abonatului

  • O Fișă personală: instructorul poate să propună să facă o fișă personală a abonatului, cu datele sale personale ( măsurături, greutate, etc. ) ca să aibă un program de antrenament personalizat, pentru a urmări progresul abonatului.
  • Programul de antrenament o să fie adaptat în funcție de abonament. Pentru că sunt în funcție de zilele pe săptămână etc.
  • Programul alimentar cu suplimente nutritive: modul de administrare cel mai indicat și e bine de știut dacă abonatul are afecțiune de sanatate sau nu.
Obligații sală de sport:

Obligații sală de sport:

  • trebuie să pună afișe cu execuți care trebuie făcut la fie care grup muscular în parte. pentru a permite clientului să ştii la ce se poate folosi diferite aparate din sala respectivă.
  • În vestiare trebuie să afișeze indicaţiile de purtare a abonaților, in privinţa Reguli de igeănă care trebuie menținută pentru că suntem intr-un loc public si nu la noi acasă. Mulți sunt jegoși și dezordonați acest gest afectează sala la capitolul imagină si intenţia care vrea să dea ca nivel de calitate a salii de sport. Trebuie pus la îndemână abonaților tot ce le trebuie pentru a îmbunătăţi calitatea cervicilor oferite.
  • Să creăm colțuri sau locuri pentru reviste de specialitate care dau informații despre sportul respectiv.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.