In 4 - Femei puternice

Este un capitol rezervat pentru femei. Sunt femei docile care o să mă contrazică este dreptul lor. Iar bărbați nu au ce comenta. Stiu mizeria care este creată de agentul mascul întrece orice formă inteligentă!!!

Să fii liberă să iei deciziile tale ca femeie singură, de ce nu? Care este problema.? Te a crescut omul cu care trăiești? Ce drept are asupra vieții tale? Cum vine treaba asta?

În ce constă libertatea la o femeie?

Este complicată povestea femeii. Începe în felul următor:
De la Adam și Eva – perioada paradisului, de 3500 ani sau 4500 ani la evrei, de 2017 ani la creștini și musulmani, femeia este condamnată, este supusă, terorizată, este cea mai chinuită fiinţă umană.
De ce? Pentru că a comis păcatul neascultării, a mâncat fructul din pomul interzis – era pomul cunoaşterii, al binelui și al răului sau, de fapt, pomul este începutul reproducerii umane și moartea lor prin toate felurile posibile. Pentru că povestea umană începe din momentul în care s-a mâncat din fructul pomului interzis. Până atunci nu exista decât Eva și Adam în paradis. Noi nu am fost niciodată în paradis. Suntem copiii lor, dacă povestea este adevărată. Când au fost decăzuți au început să se reproducă.

Este o poveste care interzice – de păcăleală și pedeapsă!

Este o poveste care interzice?

Este o poveste care interzice?

  • Dumnezeu a interzis să mănânce din pomul periculos. Nu ştiu dacă le-a zis că dacă mâncați din pomul respectiv vă gonesc din paradis, o să vă retrag imortalitatea, o să deveniți muritori și o să aveți o viață mizerabilă. Tu, femeie, o să te chinui să naști și o să fii sclava bărbatului. O să aveți copii, care vor putea să-și omoare părinții, frații să se urască și să se omoare între ei, o să facă războaie etc. Dacă Dumnezeu le-ar fi zis de toate aceste evenimente care s-ar produce dacă mănâncă din pomul interzis nu cred că ar fi mâncat. Când ți se interzice ceva trebuie să ți se zică de ce este interzis, nu să stai să ghicești consecințele faptelor tale. Dacă fructul interzis doar i-ar fi omorât poate nu s-ar fi supărat Eva și Adam, povestea s-ar fi terminat cu ei. Nu le-ar fi păsat de existența lor și gata. Cine pierdea până la urmă? Eva și Adam, sau Dumnezeu? Și-ar fi dat seama că a creat doi indivizi incapabili și făcea alții mai capabili. Totuși, este ceva necurat la mijloc în această poveste. Sunt foarte sigur că Dumnezeu este mult mai inteligent decât poveștile astea. Și consider că este o jignire față de Dumnezeu să povestim așa ceva. Multe povești religioase ne zic că Dumnezeu ne vorbește dar noi nu înţelegem. Vreți să spuneți că, dacă Dumnezeu vrea să ne zică ceva nu ştie cum să ni le transmită ca să înţelegem? Trebuie să ghicim ce vrea să zică? Vreți să spuneți că nu a putut să creeze oameni mai competenți și se chinuie cu rasa umană de la Eva și Adam până în zilele noastre și creația asta nu este așa de divină cum se vrea. Se zice că Dumnezeu este bun, dar cum se face că Eva și Adam sunt pedepsiți și noi, urmașii lor, pentru ei. Aici nu prea văd unde se află acel Dumnezeu bun. Poate sunt doi Dumnezei – unul bun și unul rău, dar nu prea se zice de ipoteza asta. Dumnezeul bun creează ceva frumos și celălalt strică ce face cel bun?
Este o poveste în care să fii pedepsit?

Este o poveste în care să fii pedepsit?

În ce condiții poți fi pedepsit? Cel ce poate fi pedepsit este o persoană căreia i s-a arătat, a fost învățată sau instruită despre subiecte și situații pe care le poate face și pe care nu le poate face. Din momentul în care încalci regulile stabilite atragi de la sine consecințele faptelor tale. Atunci se aplică pedeapsa.
Exemplu
Pentru ca un bebe să poată respira, după ce s-a născut, i se retrage lichidul amniotic din căile respiratorii, altfel nu poate respira. Dacă nu se face acest lucru atrage de la sine că o să moară. Pentru ca acest lucru să nu se producă este ajutat de cineva care ştie cum să-l facă să respire. În burta mamei fătul se dezvoltă automat, regulile sunt prestabilite. Respiră altfel, mănâncă altfel, se mișcă altfel etc. La naştere se activează funcțiile vitale pentru a trăi.

Bebelușul a fost ajutat să înceapă să respire de cei care l-au scos din burta mamei lui, după aceea este învățat să mănânce, iar restul le face instinctiv. Dar tot trebuie să învețe de-a lungul vieții ce trebuie să facă pentru a se dezvolta și a supraviețui. Deci, avem în atitudinile noastre funcții native și funcții pe care învățăm să le dezvoltăm pe parcursul vieții. În afară de a mânca, a respira, restul le învățăm.

Oare Eva și Adam le ştiau pe toate? Nu! Altfel nu ar fi riscat viața lor din paradis. Ei ştiau decât de paradis. Nu ştiau de moarte, de suferință și de chinul pe care-l trăiești când eşti pe lumea pământească, cu toate lucrurile groaznice care se petrec. Dacă ar fi ştiut că urmașii lor îl vor omorî pe fiul lui Dumnezeu, nu cred că ar mai fi mâncat din fructul interzis.

Dacă ar fi ştiut, ar fi riscat? Nu! Dar şarpele ştia! Pentru că a avut un interes ca ei să mănânce din fruct. Sau șarpele a fost învățat de cineva cu gânduri rele? Sau a fost creat să fie așa? Șarpele știa foarte bine în ce constă pedeapsa, a premeditat crima lui cu un mare interes.

Ce au învățat Eva și Adam? Unde ni se spune că li s-au dat lecţii de comportament – cum să aleagă între acțiunile dăunătoare și cele benefice. Nu știau mai nimic și primesc o pedeapsă definitivă pe care să o suporte toți urmașii lor. Ați remarcat că suntem învățați tot timpul să fim răi? Uitați-vă la desene animate, filme etc. Ce învață copiii noștri?

Pedepsit pentru că ai fost păcălit

Este o poveste a doi indivizi care nu prea ştiau ce este cu ei. Pentru că nu ştiau de capul lor au fost păcăliți. Ştim bine că, cine nu ştie despre un subiect poate fi păcălit. De fapt, Eva a fost păcălită de şarpe. Șarpele fiind prea deştept a păcălit-o pe Eva pentru că era cam proastă și l-a corupt și pe săracul Adam ca să mănânce și el din fruct și uite așa au fost alungați din paradis. Din cauza a doi păcăliți Omul a fost decăzut din rangul de sfânt.

 

Concluzie – Prima condamnare al femeii. Eva!

Potenţialul – naşterea copilului

Potenţialul – naşterea copilului

Ce să mai zicem de prostia pe care unele persoane o afirmă: că cezariana nu este bună. Este un dar dat de la Divina Viață pentru a ajuta femeile care nasc. Cei religioși – să faceți linişte, stați în banca voastră! De-a lungul istoriei ați făcut destule rele pe tema asta. Orice bărbat să tacă – nu a născut niciunul dintre noi, așa că ciocul mic și joc de glezne. Să le fie rușine celor care vor să comenteze ceva împotriva acestei posibilități dat femeii care naște! Femeile îndoctrinate cu forța nu au ce comenta împotriva cezarienei. Ştiu că sunt femei care susțin naşterea pe cale naturală, să fii împotrivă cezarienei este o aberație.

Naşterea unui copil include momente foarte dificile pentru o femeie. Numai cei ce asistă femeile care nasc ştiu cât de greu poate fi acel moment. Momentul în care se naşte un copil este o acțiune divină, se produce așa cum am fost creați de divina viață. Această acţiune de a crea o viață, numai femeile pot și ştiu să o facă; acest lucru miraculos este înscris în genetica lor și este un dar dat de divina viață. Că este fată sau băiat pentru femeia care naşte nu este important atâta timp cât ştie că se va naște un suflet. Este momentul cel mai important din viața lor. Va vedea ce a putut crește timp de 9 luni în ființa sa. Dacă momentul acesta s-ar trata cu mai mult respect cred că am avea fiecare mai multă valoare. Dar s-a banalizat acest moment al naşterii, încât am devenit carne de tun. Copiii la care naşterea este importantă – aceşti copii vor fi importanți în viitor. Asta se întâmplă cu toți părinții care dau valoare naşterii care se realizează. Intenția, modul de gândire al părinților ia formă atunci când creează; contează felul cum o să te porți cu acest copil. Ce valoare îi dai acestui copil? Importanța pe care i-o dai copilului o să influențeze tot viitorul său. Modul tău de gândire și comportamentul tău față de acest copil îl va clădi. Dacă renunți la posibilitățile de a-ți favoriza copilul, nu o s-o facă altcineva. Persoanele străine au interese personale. Nu cred că o să-ți ajute copilul pentru binele său și, mai degrabă, o să-l exploateze pentru interesul lor. Mulți părinți își neglijează fetele și le dă pe mâna unor familii care le exploatează pentru interesul băiatului lor sau al familiilor lor. Tu, ca părinte de fată, de ce renunți la fata ta ca să-și bată joc altul de ea? Crezi că un băiat este mai important decât o fată? Greșești dacă faci această afirmație. Povestea cu primul copil trebuie să fie băiat este o simplă aberație. Un băiat îndeplinește mai puține sarcini decât o fată. Orice copil este important până la urmă. Trebuie tratat cu respect copilul altuia. Fiecare a investit în copilul său, fiecare părinte a trăit emoții complexe în creșterea copiilor lor. Să avem decența să ne respectăm, este minimul de efort intelectual care trebuie să-l facem ca gest uman. Unul are nevoie de altul pentru a evolua. Bucuria de-a trăi și de-a recunoaște meritele trebuie împărțite corect. Trebuie să fim sinceri în evaluarea femeii și a bărbatului. Femeile sunt foarte generoase cu bărbații și îndură multe chinuri. Femeia nu a depins de bărbat niciun moment în existența sa, are o valoare indiscutabilă și trebuie repusă la locul său pentru a trăi corect în viața asta.

V-am zis, dacă naşterea unui fetițe ar fi tratată cu mai multă seriozitate fetele ar fi și ele la fel de importante ca băieții.

Este o poveste de păcăleală?

Este o poveste de păcăleală?

Eva a fost păcălită de Şarpe. Adam a fost păcălit de Eva? Nu! Adam a fost curios, la fel ca și Eva. Şarpele ştia că sunt curioși. Șarpele era inteligent? Da! Avea capacitatea de a analiza situații, avea interese și, cel mai straniu, încerca să demonstreze ceva lui Dumnezeu: că omul nu este așa de inteligent ca el. Nu era perfect. Nu ştia o chestiune de bază – supraviețuirea. S-a pus în pericol din momentul în care nu a fost ascultător. Dar, ca să aplici o regulă, trebuie să ştii care sunt interesele și inconvenientele sale. Eva și Adam nu ştiau. Li s-a spus că nu au voie să mănânce de-acolo. Alte explicaţii nu le-au fost date. Toate avantajele erau de partea șarpelui. Dar șarpele ştia ce însemna fructul interzis? Știa ce se va întâmpla cu persoana care va mânca din el. De la cine ştia? De ce a avut interesul ca Eva și Adam să mănânce din el? Avea boală pe Dumnezeu? Știa cum să distrugă acești indivizi? Era gelos? De unde a dobândit aceste aptitudini? Dar cum se face că şarpele vorbeşte, gândește, minte și poate convinge niște oameni care erau considerați inteligenți. Sau Eva și Adam erau naivi? Nu știau de capul lor. Ca să fii păcălit trebuie să ştii de capul tău inteligent se dobândește din acţiuni și reacții. Ca să închei, Omul a apărut din rezultatul unei păcăleli. Omul este creația unui animal care este șarpele. Fapta sa l-a împins pe Dumnezeu să-i condamne pe Eva și Adam, să-i alunge din paradis. Și Dumnezeu a realizat dorința şarpelui. Şarpele ştia că Dumnezeu nu o să îi ierte. Dumnezeu nu a avut mare interes pentru Eva și Adam. Dumnezeu nu mai este atât de bun, i-a condamnat pe Eva, pe Adam și pe șarpe să ducă o existență grea – ei și toți descendenții lor. În concluzie, suntem rezultatul unei păcăleli!

De ce să fie femeia depreciată?

De ce să fie femeia depreciată?

De 2017 ani ni s-a tot spus că femeia este supusă bărbatului. Pentru că bărbatul este foarte capabil și este imaginea ideală a perfecțiuni. Este o mândrie să ai un băiat și cam nasol să ai fată.

S-o luăm de la naștere. Când se naşte o fată începe o mare problemă de discriminare. Se anunță tatăl că este o fetiță frumoasă – să vă trăiască! După câteva clipe, tatăl replică: ce mă fac?, cam dezamăgit. De ce să nu fie primită cu mândrie? Tatăl nu-și pune întrebarea că nevasta lui este o persoană de sex feminin. Nu-și pune întrebarea că mama copilului este foarte fericită că are o fată? Orice femeie de ce să fie dezamăgită când dă naştere la o ființă ca ea? Este o dezonoare dacă ai o fată ca și copil? Este o mândrie să ai numai băiat? Este chiar lipsită de potențial femeia ca ființă umană? Dar copilul acesta nu este conceput, crescut în burta acestei femei și născut tot de ea? La nașterea acestui copil mama își pune propria viață în pericol pentru că se depune un mare efort să naști un copil. Situația a evoluat de la un timp, nu-și mai pierd viața mămicile la nașterea unui copil, ca pe vremuri. Se poate practica cezariana, este o siguranță pentru femeia care naște și pentru bebe. Până să devină cezariana o metodă curentă au murit multe femei la naștere și copiilor nu le-a fost ușor să crească fără mama lor. A trebuit să mănânce altfel de hrană, pentru că orice bebe timp de câteva luni mănâncă de la o singură bucătăreasă – mama lor. Prima traumă profundă pentru bebelușii care nu sunt alăptați de mama lor sau care nu sunt în contact fizic cu ea creează multă suferință. Aceasta este o primă valoare a femeii de care depindem cu toții. Această situație nu este comentată. Nu beneficiem toți de potențialul acesta fundamental al femeii pe care bărbatul nu-l are – să dea viață și să aibă grijă de creșterea bebelușului; când devine copil condițiile se mai schimbă. Dacă aceste diferențe native între femeie și bărbat există, de ce nu sunt considerate ca potențial de valoare? Să dai viață este important! De aici începe povestea noastră, cea a umanității.

Vreau să întreb bărbații: au o treabă cu naşterea unui copil?

Vreau să întreb bărbații: au o treabă cu naşterea unui copil?

Toți bărbații sar de colo-colo când li se zice au o fată. Sunt dezamăgiți de parcă ei contribuie cu ceva la naşterea unui copil. Precizez: să nu confundăm cu participarea la conceperea copilului. Marea noastră contribuție se face într-o mare stare de plăcere pe care ne-o dă femeia și poate în momentul acela nici nu a fost satisfăcută femeia respectivă, adică să aibă orgasm. Bărbatul depune sperma și gata. Treaba noastră s-a terminat, nu-i aşa? Am spus ceva greșit? Ce ziceți, se naşte copilul imediat? Măi omule fără minte, sperma aia trebuie să se transforme în copil și asta o face corpul femeii. Vezi tu, dacă aveai minte puteai să îți dai seama că partea cea mai complicată o face femeia. Să nu zici că bați din palme și gata iese băiat. Ai dat tu comandă masculule? Primul copil să fie băiat! Ai uitat ceva: până la naşterea copilului trec 9 luni în burtica femeii. Tu între timp ce faci? Îți vezi de pretențiile tale: vreau un băiat! Adică tu dai comandă și gata se face cum vrei tu. Dar nu tot copil o să iasă? Haaaa! Fetele nu sunt bune, nu te reprezintă. Cum vine asta? Cine face copiii și îi naște? Femeile. Copiii ăştia sunt ai lor. Nu ești atât de important cocoșelule, pentru că ai lăsat o jumătate de sămânță care s-a unit cu altă jumătate de sămânță a femeii și totul s-a transformat în corpul femeii ca să devină copil. Nu cred că se petrece treaba asta la tine în corp. Bărbații sunt în măsură să înțeleagă acest lucru? Mulți nu prea ştiu bine treaba asta. Altfel nu s-ar supăra că au fetiță. La bază femeia are un start de valoare superioară nouă: dau viață! Dacă s-a înțeles că noi bărbații nu avem treabă cu naşterea copiilor, de ce ne permitem să oţărâm care dintre copii o să aibă mai multă valoare? Cine, dintre o fată și un băiat, o să fie prioritar și considerat important. Până la urmă de ce îți dai atât de multă importanță în treaba asta feminină? Bine, contribuim la conceperea unui copil, dar, în rest, o să vedeți că nu mai avem nici o treabă.

Ce se petrece în corpul femeii când este însărcinată?

Ce se petrece în corpul femeii când este însărcinată?

Pentru ca femeia și bărbatul să se unească s-a creat un fenomen de plăcere foarte mare la ambele personaje când intră în contact. Dorința de-a face dragoste este acțiunea pe care cu greu te poți abține să n-o faci atunci când îți place de partenera ta. Cei care se abțin să facă dragoste sunt deja inumani. Este cea mai mare plăcere pe care o primește creierul uman când are un contact sexual. Unirea celor două trupuri produce o mare plăcere din ambele părți și din această uniune se fac copiii. Se dă posibilitatea de-a crea un suflet uman. Asta este principala minune pe care o poate produce o femeie și un bărbat.

Când bărbatul și-a terminat obligația, femeia preia sarcina pentru a duce la împlinirea creației. Corpul femeii ştie ce să facă pentru a crea un corp uman. După ce s-a format corpul femeia dă naștere la un suflet. Sufletul respectiv este în corpul bebelușului. Nu ştiu dacă întelegeți: femeia construieşte un corp și după ce se naşte corpul dă naştere la suflet. Așa apari și tu în univers. Încarnarea se face numai la sufletele mari. Cea mai simplă încarnare este cea a informației moștenite genetic din generație în generație prin ADN. Fac paranteza asta pentru unele persoane mai avizate. Un om pe care l-am apreciat mult zicea: suntem restul Umanității ce facem?

Nu o să detaliez evoluția unei sarcini. Dar aveți detalii aici:
Surse:
Toate articolele din categoria sarcina pe săptămâni
http://www.qbebe.ro/sarcina/sarcina_pe_saptamani

 Femeile de ce să nu fie libere, asta nu înțeleg?

 Dacă luăm toate bancurile, toate poveştile și toate considerentele care se divulgă public despre femeie, că este cea mai incapabilă persoană care există pe pământ

Credeți că o femeie nu are capacitatea de a se orienta în existența sa?

Credeți că o femeie nu are capacitatea de a se orienta în existența sa?

Ca să ştii dacă o persoană se poate descurca în viață trebuie să analizezi potențialul său. Adică ce valoare nativă are și după aceea să adaugi pe cele pe care poate să le dobândească și să le realizeze concret. A fi papagal este simplu, dar să faci este și mai greu. Uitați-vă la politicieni: vorbesc mult și fac foarte puțin, iar când reușesc să facă ceva iese foarte rău. De aceea se zice că sunt demagogi. Politica este o pierdere de timp; scuze, nu mă interesează!

Este foarte ușor să zicem că avem valoare, dar în ce?

Valoarea privind nașterea am arătat-o. Acum să vedem dacă mai ştie și altceva femeia?
Să analizăm femeia la lupă, să vedem în ce domenii de activitate excelează.

Când sunt bebeluși ce valoare au?

Când sunt bebeluși ce valoare au?

Diferența între bebeluși variază prea mult și este cam greu să faci diferența concret. Fiecare bebeluș are temperamentul său. Există posibilitatea ca bebelușele să fie mai liniștite și să aibă o capacitate de adaptare mai rapidă.

Când eşti copil ce valoare ai?

Când eşti copil ce valoare ai?

Este clar că există o îndoctrinare din partea instituțiilor în privința femeii. Statutul femeii variază de la stat la stat, în funcție de doctrinele omologate; clasifică femeile și bărbații pe diverse scări de valoare. Aceste reguli de clasificare se realizează în funcție de religia care este practicată în acele țări. În fiecare stat există o religie predominantă. Nu se exclude posibilitatea să fie mai multe religii într-un singur stat. Toate aceste religii au aceleași intenții: restrângerea drepturilor de exprimare și libertatea de a acționa pentru interesul femeii. Religiile au diferite apelații, dar mesajul lor până la urmă este același, femeia este pe locul 2. Cel mai interpelat este modul în care este valorificată femeia. De parcă s-a făcut o convenție în toate religiile ca femeia să fie supusă indiferent de religie. Clasificarea care s-a făcut în religie exercită o mare influență în structura sarcinilor pe care le are o femeie, precum și cele ale bărbatului în administrația publică, cea familială etc.

Stupidele criterii care evaluează potențialul unei persoane sunt neclare și incorecte – așa consider eu și asta este părerea mea personală. Există foarte multe criterii de clasificare a rolului femeii și cel al bărbatul. Această clasificare influențează evoluția copiilor pentru că pe ea se bazează toată educația copiilor – pe aceste criterii, și acestea nu sunt obiective, nu se ține cont concret de aptitudinile fiecărie persoane în parte. Dacă o fetiță are mai mult potențial decât un băiat nu se ține cont pentru că regula stabilită nu este îndeplinită, atunci nu se ține cont. Se anulează potențialul feminin pentru că nu respectă regula stabilită. Bărbatul este superior!

Modul în care se face propagandă în privința asta, cum să fie fetele și cum să fie băieții, va determina care o să fie statutul acestor indivizi în societate. Rolul femeii și cel al bărbatului. Automat firmele de publicitate vor face propagandă despre ce să facă fiecare.
Fetele trebuie să se joace cu păpuși, se prefac că fac mâncare, să facă cumpărături, să fie mai fragile etc., dar în principal sunt învățate să aibă rolul de a întreține casa, pentru că asta o să fie sarcina lor și, în timp, să primească ordin să onoreze bărbatul și familia bărbatului. În țările dezvoltate fetele pot învăța pentru a avea o activitate profesională – li se permite să fie sportive profesioniste etc.

Vă arăt câteva reportaje

despre cum sunt considerate fetele în mediul lor social și cel public. În ce mod sunt apreciate și care este viitorul care le este rezervat. Vă arăt toate activitățile care le plac fetelor.

 Video

 Când sunt adolescente

 Când devin majore

Când ies la pensie

 Chiar așa de capabil este bărbatul?

De ce să otărească persoane străine, cum să trăiască copilul pe care l-ai crescut din greu?

Femeia trebuie să meargă la bărbat acasă! De ce?

Femeia trebuie să meargă la bărbat acasă! De ce?

Să fii prințesă la părinții tăi și să devii sclavă la niște străini! Cum vine treaba asta? Te cresc părinții tăi cu multă dragoste, te ocrotesc, nu te bat, nu te maltratează, îți fac toate poftele – atât cât le stă în măsură – și vine o persoană care nu are treabă cu tine, nu a contribuit la creșterea copilului tău și își impune voința asupra copilului pentru că așa zice legea sau nu ştiu ce formă de religie. Ca părinte trebuie să fii profund dezamăgit de fata ta ca să permiți ca altcineva să vină să își bată joc de copilul tău, pe vorbe inventate de niște oameni care nici nu au treabă cu copilul tău. Asiaticii au ales să avorteze fetele și acum nu mai au femei. Este o nație care o să dispară dacă nu își repun în valoare femeia.
Se zice că păcatul este comis de femeie! Mare prostie! Păi dacă Adam a fost prost și a mâncat și el ce vină a avut Eva? Doar nu i-a băgat mărul pe gât cu japca. Religia este prea controversată ca să mă încurc aiurea. Au trecut 2017 de ani în care religia a adus numai dezastre și continuă și astăzi. NU mă interesează religia!

Să vedem de ce bărbații se considera mai presus decât femeia?

Să vedem de ce bărbații se considera mai presus decât femeia?

Toți cocoșeii să se țină bine!

Începem lista

O fată și un băiat se nasc. Care este diferența?
Băiatul are o jumătate din Om și femeia la fel, dar are și aparatul care crează Omul. Femeia creează și masculinul și femininul.
Fetița este mai isteață decăt băiatul. Sunt mai curajoase și mai calculate. Uitați-vă bine la copii – fetele sunt mai istețe decăt băieți. Jocurile lor sunt mai complicate, mai organizate. Fetele sunt mai delicate, mai afective. Ele anticipă, planifică. Băieții se țin după fete ca măgărușii. Dar băieții sunt mai supărăcioși, mai ofticoși și agresivi. Mulți părinți de băieți zic că băiatul meu este puternic, bătăios, este ofticos și se mândresc. Ei spun „seamănă cu mine, așa sunt și eu“. Adică o mică brută (de la brutalitate).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.