De corectat

Muzica!

te influențează, te orientează, comunică cu selulele tale

Vă invit să vorbim puţin despre muzică

Nu ştiu prea multe despre muzică. Dar pot încerc să îmi dau și eu cu părerea. Eu vă propun o călătorie în lumea mea așa cum îmi place mie să trăiesc muzica și bine înțeles o să povestesc ce am aflat de la alte persoane mai experimentate. Vom face și noi experimentele noastre pentru a ne crea o ambianță demn să fie aprecia. Dacă învățăm mai mult despre muzică o să fie pentru binele nostru ca fințe umane. Persoanele care apreciază muzica alt fel trăită. Muzica face parte din noi și influențează modul nostru de exprimare.

Care este cea mai ascultată muzică de către europeieni?

 Muzică clasică

Rock

Pop rock

Disco

 Rege

Latino

R & B

Hip – hop

Ce este muzica?

Ce este muzica?

Ce prostie din partea mea să încerc să bau definiția muzici. Multe persoane fac discriminarea genului muzical de parcă am face politică. Un stil de muzică îți place sau nu. Uni încearcă să definească muzica nu mai după interesele lor. Fiecare persoană are dreptul să asculte ce gen de muzică vrea.

Nu există muzică proastă sau bună sau deşteaptă

Nu există muzică proastă sau bună sau deşteaptă

Persoanele care zic acest lucru sunt cam exagerați ….
1. Muzica bună: muzica nu este bună pentru că nu se mănâncă. Muzica se ascultă. Deci, poate să fie plăcută sau nu.
2. Muzica proastă: nu exista pentru că muzica nu gândeşte.
3. Muzica deșteaptă: nu există pentru că nu învață.

Așa că, deșteptul care face muzică și nu are public să stea la el acasă, să nu mai dea cu părerea aiura în travail despre cum atrebui să se cânte pentru că sunt atâtea nații de Oameni și nu câteva paraziți care nici nu au inovat în muzică stau și fac discriminare artistică. Să învețe despre subiect și după să dea cu părerea.

Importanța muzicii

Importanța muzicii

Primul instrument muzical este sunetul vocal.

1. Când ne năştem și suntem bebeluși și plângem, suntem calmați cu muzica cantată sau fredonată de mamele mostre și rezultatul este imediat, copilul se liniștește.

2. La scoală copii preferă să cânte decât să facă alte exerciții mai complicate.

3. Când ne doare un organ intern pentru a ne clama sau să facem să treacă durerea fredonăm sau scoatem niște sunete melodioase un fel de sunet care să ne leagăne o simțim ca pe o alintare.

4. când vrem să seducem creăm o atmosferă romantică folosim muzica

5. când se merge la război se intonează muzica de războii

6. când sărbătorim un eveniment iar folosim muzică

7. si când murim suntem conduși pe ultimul drum tot de muzică.

8. Când vrem sa ne bine dispunem ascultăm muzică.

9. Pasările care sunt animal de care ne mirăm pentru că zboară ciripesc și tot un fel de muzică este ieste melodios.

Sunetele ne influențează viața direct și concret. Le ascultăm dar nu le învățăm sensul sau să folosim aceste sunete. Învățăm o grămadă de prostii care ne sunt impuse de şcoala de adminiștrația guvernamentală și cel mai esențial lucru care putem face gratuit și care ne ajută enorm de mult nu îl facem. Cum vine treaba asta?

Ai să încerc să definesc ce înseamnă muzica pentru mine

 Ai să încerc să definesc ce înseamnă muzica pentru mine

Muzica este o sucsesiune de sunete produse vocal sau cu diverse obiecte armonizate intre ele pentru produce un ritm instrumental și vocal pentru a produce o senzaţie de bucurie, tristă sau liniştită etc.

De ce să facem muzică?

De ce să facem muzică?

O întrebare care poate multă lume crede, dacă faci muzică este pentru a chiștiga bani, a deveni vedetă sau pentru a se da interesant. Nu trebuie privit întrebarea în acest mod. Muzica este mult mai complexă decât pare la prima vedere.

Câte feluri de muzică există?

Câte feluri de muzică există?

Nu este vorba de stiluri muzicale, genuri sau origine. Primule impuls care primești de la o piesa muzicală este armonizarea sunetului instrument, intonația vocală care constituie întreaga piesa muzical și după aia îți atragi atenția la mesaj dacă înţelegi limba în care se cântă. Mulți dintre noi ascultăm diferite stiluri muzicale fără să înțelegem mesajul. Este suficent să ne placă ritmul instrumental și întonația vocală.

1. Muzica de bucurie
• Este muzica care te agită
2. Muzica de tristeță
• Este o muzică care te face să plângi sau îți dă starea de regret
3. Muzica de liniște
• Este o muzică care îți dă o stare de vis te face să te pierzi în gândurile tale te adoarme.

Instrumente muzicale și originea lor lista:

Cum se joacă sau se cântă la aceste instrumente:

De dezvolte subiectul De dezvolte subiectul

De dezvolte subiectul De dezvolte subiectul

Origina multor stiluri muzicale

Vreau să fac această demonstrație pentru a mai potoli acești mari muzicanți care impun genul lor de muzică ca fiind cea mai corectă muzică care există. Muzica trebuie jucată și cântată așa cum știe fiecare persoană în lume. Nu trebuie impus un anumit gen de muzică ca fiind cel mai corect și ideal gen de muzical.

Modalitatea asta dea comunica o informație eronat creează bariere de apreciere intre Oameni. Sunt artişti extrem de talentați și apreciabili care inceracă să unească oameni și alți artiști netalentați fac propagandă pentru a crea conflicte între Oameni pentru interesele lor proprii.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.