lista cu instructor de sport

Un Instructor de sport calificat

Un Instructor de sport calificat

Un instrutor este o persoană care a fost pregătit și acreditat legal de ministerul de sport, pentru a instrui persoane non acreditate în practicare sportului amator și de performanta. Aceste instructori, trebuie să deţină un atestat din partea unui institut public sau privat acreditat ca fiind autorizat legal să instruiască în scop profesional cum e corect să practicam un sport oarecare în care au fost pregătit.

Un instructor te va motiva

Un instructor te va motiva

Oricât de greu iţi este înainte, în timpul sau după antrenament, un instructor priceput va găsi întotdeauna în tine resurse și te va motiva sa continui. Fiecare om în parte este diferit. De aceea, un instructor calificat iţi va organiza programul în funcţie de ocupațiile profesionale și de obiectiv. Lucrând după un program bine definit, aranjat pentru tine, vei avea rezultate clare și în felul acesta vei progresa cu adevărat dacă le respecţi.

Un instructor va avea grija de sănătatea ta

Un instructor va avea grija de sănătatea ta

Una dintre regulile unui instructor calificat este aceea de a menţine, chiar imbunatati starea de sănătate a clientului. Deci cu siguranţa va avea grija să respectaţi cu mare interes programul pre stabilit și modul în care se va desfăşura antrenamentele.

Cu ce te ajuta un instructor

Cu ce te ajuta un instructor

Probabil, mulţi se întreabă care este rolul instructorului gândindu-se, a merge la sală și a te antrena nu presupune cine ştie ce cunoştinţe din sportul respectiv. Antrenamentele c-un instructor sunt foarte bine venite dacă doriţi să ajungeţi la forma dorită în cel mai scurt timp și pe termen lung fără să riscați să vă accidentaţi. Instructorul vă învață mișcările, tehnicile pentru a progresa mai repede, timpul de odihnă pentru recuperare, va evalua efortul fizic depuse și răspunsul organismului la exerciţiile din timpul antrenamentului.

Un instructor te va învăţa executarea corecta a exerciţiilor

Un instructor te va învăţa executarea corecta a exerciţiilor

Nu ai cum să ştii cum se fac mișcările d-intr-un sport oarecare, pentru că sunt exerciții complexe în care trebuie să combini mișcările cu respirația să le execuți corect pentru a nu te agita inutil. Orice sport are mișcările sale. Executând corect aceste mișcări poți face progres în sportul respectiv. Alte ocolişuri este pierdere de timp.

Un instructor va alege împreună cu dumneavoastră planul nutriţional

Un instructor va alege împreună cu dumneavoastră planul nutriţional

Pentru îndeplinirea scopului propus, instructorul va tine cont de obiceiurile alimentare existente care aveți, de eventualele afecţiuni de care suferiţi, va întocmi dieta și va recomanda suplimentele nutritive care să vă susţină efortul fizic și mental depus la antrenament, tot interesul este să vă conducă câtre forma fizica dorita și să aveți o sănătate impecabilă.

 In final

Apelarea serviciile unui instructor califitat este o abordare serioasa, inteligenta în demersul tău pentru a iţi îndeplini obiectivele sportive care ț-iai propus. O infatisare mai plăcută și o viata mai sănătoasă iei mai interesanta decât să fii dărâmat și cu lipsă de forma fizică.

listă instructori calificaţi pe categorie de sport

Culturism

Instructor

Fitness

Instructor

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.