Fitness

Fitness-ul este un sport care seamănă cu culturismul, se lucrează cu greutăţi mai mici și repetiții multe. Este mai potrivit pentru persoanele care nu doresc să nu lucreze cu greutatea corpul, dacă consideram modul în care se lucrează.

Avantaj
1) menținerea și îmbunătățirea sănătății
2) tonifierea musculaturii
3) pierderea kilogramelor în plus
4) creșterea condiției fizice, etc.

Descriere
fitness a fost inventat de Francois Henri „Jack” LaLanne . este conbinația între aerobic și culturism. se lucrează cu grăutăți mici și repetiții multe.

banier-grup-antrenament

Te poți antrena în grup

Grup antrenament interes

Grup antrenament te ajuta ca sa nu te chinui singur sa faci performantă. De ce sa nu fii ajuta de alţi membri grup ca sa performezi? Nu fi complicat si încearcă varianta noastră de a practica sport casa obţii toate beneficiile sale. Spiritul de echipa te va ajuta 100%.

persoanele-kg-plus

Program – Exclusiv pentru persoanele kg plus

Programele care va propun sunt concepute ca sa fie accesibile financiar si bine elaborat pentru a iţi permite sa te menţii in condiţie fizica optima.

De ce ai probleme cu kilogramele in plus de masă grasă?
Răspuns: Pentru că nu le pierzi.

 Echipament pentru sport

trening_dama
pantofi_sport_dama
manusi
prosop
bidon-apa
geanta-sport-dama

Instructor

Fitness

Sali de fitness

în care poți să te antrenezi

Evenimente

Cultura – Fitness

Proiecte

 Exerciţii

exercicii-corp

Nutriție

alimentatie_culturism_1

Suplimente

suplimente

Generalităţi

Fitness

Toate astea sunt doar denumiri contează să practici sportul respectiv și vei remarca diferențele

fitness_ro

Cum sa născut Fitness-ul?

Părintele fitness-ului este Francois Henri „Jack” LaLanne, un american care până la vârstă de 15 ani era dependent de dulciuri și de mâncare nesănătoasă. Această alimentație i-a afectat până și comportamentul pe lângă faptul că organismul sau avea mult de suferit. Viață lui s-a schimbat din momentul în care a participat la o conferința susținută de nutriționistul Paul Bragg. După ce și-a schimbat radical stilul de viață, înlocuindu-l pe cel nesănătos cu unul ideal, bazat pe o alimentație echilibrată și însoțită de sport, a scris numeroase cărți pe această temă și a participat la emisiuni, încurajând oamenii să fie mai atenți cu organismul lor

frcf

Definirea noțiuni de fitness

Diferă de la un autor la altul. Înțelesul este larg, iar părerile autorilor de specialitate sunt împărțite. Unii îl consideră ca o activitate cum este gimnastică, alții spun că este o activitate care se practică cu greutăți și la aparate. îl putem consideră ca o combinație de sporturi face bine la sport sănătate și este mai usor de practicat. În literatura anglo-saxonă, termenul de fitness este echivalent cu condiție fizică.

Federatia Romana de Culturism si Fitness

sans-titre-1

Fitness-ul poate fi împărțit în două categorii și anume:

Fitness-ul de tip aerobic (Gimnastică) dezvoltă mai mult supleța musculară și rezistența la efort într-un interval de timp mai îndelungat. te poți antrena afară și în sală.
Fitness-ul de tip aerobic solicită foarte mult starea inimii, a plămânilor și a mușchilor.
Metoda de antrenament: se reproduce multiplă mișcări bine coordonate între ele în care este utilizat mai mult greutatea corpului.

Fitness-ul de tip muscular seamănă cu Culturism-ul care se caracterizează prin creșterea rezistenței și forței mușchilor prin ridicarea de greutăți mai mici de foarte multe ori. te poți antrena nu mai în sală. Sunt amenajate și aparate în aer liber.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.