EDUCAŢIE FIZICĂ ȘI SPORT

De ce să faci sport? Pentru că există. E la dispoziția noastră să profităm. Fumăm, Bem, facem arme ca să ne omorâm și multe alte porcării. Ai să facem și chestia asta care se numește Sportul Amator pentru cei care doreșc și ezită.

 CV-ACTIV ÎŢI PROPUNE URMĂTOARELE SPORTURI

Faci ceva nou. Eşti liber să fii omul care eşti. Poţi încerca și latura asta care se numeşte Sport amator.

Culturism

Fitness

Ofertă Specială

banier-grup-antrenament

Grup antrenament

Crezi că este ușor să fii sportiv? Ştii bine că nu! Nu eşti sportiv drept dovadă. Sunt siguri că ț-ai propus de multe ori să te apuci și zero reușită. Antrenamentul în grup este un sprijin real.

persoanele-kg-plus

Sport – Exclusiv pentru persoanele kg plus

Orele sunt private. Programele sunt concepute ca sa fie accesibile financiar si bine elaborat pentru a iţi permite sa te menţii in condiţie fizica optima.

De ce ai probleme cu kilogramele in plus de masă grasă?
Răspuns: Pentru că nu le pierzi.

MOTIVAȚIE SPORTIVĂ

Te gândeşti să faci mişcare și nu te simţi motivat/ă? Avem cu toţii nevoie uneori de motivaţie.
Jobul, şcoala, copiii, reţelele sociale etc. distrug orice tentativă de mişcare, de sport. Viața agitată face ca introducerea sportului în rutina zilnică să fie uneori complicată.

La început ai nevoie de motivaţie pentru a practica un sport

 La început ai nevoie de motivaţie pentru a practica un sport

Cu schimbări mici în comportament poţi să urmezi cu uşurinţă un program de antrenament. În scurt timp, mişcarea va deveni un obicei. Procedura aceasta te ajută să depăşeşti barierele care te împiedică să-ţi atingi obiectivele de-a mânca sportul pe pâine. Pe măsură ce rezultatele vor începe să apară te vei simţi mai bine și vei arăta mai bine, vei avea și motivaţie pentru a continua.

Planifică antrenamentele – obiective rezonabile

Planifică antrenamentele – obiective rezonabile

Gândeşte-te ce te-ar putea împiedica să urmezi programul de antrenament și găseşte soluţii pentru obstacolele identificate. Singurul interes pe care trebuie să-l ai este de-a merge să faci sportul pe care ai ales să-l faci și nimic nu trebuie să te facă să renunți. Nu te baza pe alții ca să te motiveze. Sunt prea mulți leneși în jurul nostru pentru a te baza pe altcineva.
Dacă îţi planifici antrenamentele dimineaţa,
pregăteşte echipamentul de seara. Trebuie să-ți iei cu tine și echipamentul de la sală, să mergi la serviciu; dacă trebuie să faci acest lucru, te obișnuiești în timp, dă bine! Ești sportiv! În caz contrar, te întorci acasă, te schimbi și spor la muncă.
Dacă preferi să te antrenezi seara și mergi la sală,
ia echipamentul cu tine la muncă. Îţi va fi mult mai uşor să te opreşti la sala de antrenament în drumul tău spre casă.
De evitat să treci pe acasă să-ți iei echipamentul pentru a merge la sală, fiindcă poate fi un motiv de renunțare. Din momentul în care te apuci de un sport trebuie să depui un efort constant.

Antrenează-te cu un prieten sau cu un instructor ori singur

Antrenează-te cu un prieten sau cu un instructor ori singur

Orice activitate sportivă este mai plăcută dacă ne antrenăm alături de persoanele care-şi dau interesul și-ți oferă atenţia necesară. Este cel mai important. Distracţia în timpul antrenamentului nu-şi are rostul. Dacă te duci să te antrenezi, fă acest lucru cu interes. Mulți freacă duda prin sală pentru a scăpa de plictiseala de acasă.

Programează-ți antrenamentele ca nişte întâlniri importante

Programează-ți antrenamentele ca nişte întâlniri importante de pe urma cărora trebuie să iei bani

Nu găseşti timp pentru antrenament? Nu vei fi nici măcar sportiv amator. Să nu mai pomenesc de restul câștigurilor pe care le pierzi nepracticând niciun sport. Când vei fii în vârstă vei înțelege greșeala pe care ai făcut-o. Treaba ta ce faci cu viața ta!

Odihneşte-te și dormi suficient

Odihneşte-te și dormi suficient

Lipsa de somn te împiedică să fii consecvent. Un program regulat de somn, mai ales dacă te antrenezi, este foarte important. Organismul tău are nevoie de recuperare. Acest lucru îți dă posibilitatea de a reveni mai în formă la următorul antrenament.

Alimentația

Alimentația

Dacă vrei să ai forța necesară pentru a continua să te antrenezi, trebuie să ai grijă de felul în care te alimentezi. Celor care vor să slăbească n-o să le fie deloc uşor. Celor care doresc să pună masă musculară o să le fie mai uşor să se antreneze pentru că trebuie să mănânce mult. Niciun sportiv amator nu trebuie să se înfometeze pentru a face sport. Nu trebuie să fii în formă pentru a te antrena, dacă ești leșinat de foame nu te ajută deloc. Riscurile să te accidentezi vor fi mult mai mari.

 Sportul este esenţial pentru sănătatea noastră pe termen lung, nu este o unealtă de fiţă. Priveşte-l ca pe o sarcină zilnică importantă care-ţi aduce beneficii și pe care nu-l poţi evalua în bani.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.