Crează locul tău de muncă

Este un sistem economic benefic pentru muncitori

Acest sistem economic CV-activ, vrea să mențină locurile de muncă a Omului. Dacă vreți să fiți înlocuiți de roboți sau aplicații este treaba voastră.

Ce înseamnă această ideie?

Ce înseamnă această ideie?

Este o ideie practică pentru a crea locuri de muncă, pentru combaterea șomajului. Ne poate ajuta la elaborarea unui sistem economic conceput pentru muncitori. Un alt mod nu există profesional. Toate cele alte ideologi nu recompensează corect muncitori. În general noi muncim (muncitori) și alți câștigă (patroni, marile firme etc.). Cine se plânge de salarii mici? Salariați (Muncitori). Când firmele fac profit cine sunt recompensați primi? Manageri, directori, actionari, fondatori firmeii, și dacă mai sunt bani se investește în dezvoltarea firmei. Salariați, să mai aștepte. Ca să primești bonusuri trebuie să muncești ore suplimentare de îți sar capacele. Vi se pare normal? Persoanele care ies la mitinguri credeți că o face de plăcere? Aceste persoane sunt muncitori, care nu mai poate să trăiască cu salarii mici. Revendicările care sunt manifestate sunt total justificate. Eu nu concep util să faci miting fizic prin protest stradal. Prefer să contest concret prin creare unea platforme prin care poți să creezi locul tău de muncă. Mi se pare mai concret ca acțiune de protest împotriva sistemelor care sunt active la ora actuală și care abuz de forța noastră de muncă.

Un alt exemplu:

Un alt exemplu:

înainte îți cântărea o vânzătoare legume, fructe etc. la supermarket, în ziua de astăzi le facem singuri, iar locuri de muncă în minus. Acest gest de a cântări produsele care l-ați ales este un serviciu și un control al produselor dacă sunt conform prețului. Adică împiedică furtul la cantar, da! Dar acum o face caserita și noi luăm produsele le cântărim și ia verifică decât produsul dacă este conform, le scanează, plătiți și atât. Ați remarcat că în ziua de astă ne învață să scanăm singuri produsele la supermarket? Iar niște locuri de muncă care sunt eliminate ca prin minune pentru a face cifre. Cu conexiunea 5G prin internet va elimina șoferi de metrou, tramvaie, se practică deja în alte țări, vine și la noi. Alte locuri de muncă care o să dispară. Avioanele o să fie pilotate de la distanță alte locuri de muncă în minus. În spitale consultațiile se fac deja prin videoconferință, sunt roboți care sunt programați să aducă medicamentele la pacieți în camerelelor. Pare extraordinar dar sunt locuri de muncă în minus, infirmierele care o să dispară. Consultațiile medicale se bazează astăzi pe rezultatele de la analizele de sânge, urină, fecale, etc. Se face diagnosticul pacientului în funcție de rezultatele acestor analize. Medici generaliști o să dispară. Se practică deja aceste tehnologii. Ați remarcat că aveți ceasuri care îți ia pulsul, îți indică câte calorii consumi sau căte ai adaugat, dacă mergi repede sau nu, dacă transpiri sau nu, îți poate indica tot ce vrei. Toate aceste informații le aflați de pe ceasul de la mână, care poate în același timp să te geolocalizare pentru că ești conectat la net prin telefon și telefonul la ceas și conexiunea între aparatele care aveți prin casă. Poți să știi, unde sunt copii tei, poți să vezi ce fac etc. Maine toate aceste servicii care sunt prestate de OM vor fi înlocuiți de roboți sau aplicații. Noi ce avem de gând să alegem? Să muncească roboți pentru noi și să fim șomeri sau să muncim și tehnologia să fie folosit cu măsură???

Ce vrea să înseamnă acest sistem?

Ce vrea să înseamnă acest sistem?

Acest sistem economic CV-activ, vrea să mențină locurile de muncă a Omului. Dacă vreți să fiți înlocuiți de roboți sau aplicații este treaba voastră.

Toate sistemele economice se bazează pe valoarea Omului ca muncitor sau prestatar de servicii. Corect? Da! Fals! În zilele noastre acest lucru se schimbă. Vin și sunt deja printre noi roboți și aplicațiile. Toate serviciile oferite prin sistem electronic depășește în precizie, în rapiditate și în rezistență capacitățile Umane de producție. Sunt roboți care fac operații pe creier și sunt asistați de oameni 30% asta înseamnă că, mâine nu o să mai aibă nevoie de mâna Omului pentru a munci.
De ce credeți că acești amabil oameni de afaceri vor robotizarea? Pentru a elimina mâna de lucru exersată de OM, care este considerată prea scumpă și nu mai este rentabilă ca în trecut. Ați remarcat că Bancomatele care au apărut au eliminat ghișeele de plată unde munceau oameni, cum era pe vremuri, se mai menține în unele domeni de activitatea cum sunt serviciile hoteliere, toate locurile cu ghiseuri unde se completează formulare de legalizări, cum sunt contracte internet, electricitate, apa, înființare societăți comerciale, etc. Toate activitățile interumane de prestări servicii pot fi înlocuiți cu aplicații, care accesați de pe telefonul mobil, dacă aveți acces la internet. Nu mai trebuie să stai la coadă ore întregi, să te plimbi de la ghișeu la ghișeu în administrația publică până te ia cu capul. Cu o aplicație de la ministere adinitracia publică ai toate formularele care îți trebuie pentru diverse declarații și legalizări și taxele pentru legalizare, le plătești securizat cu cardul pe internet de pe telefonul tău etc. Acest sistem administrativ cu un număr foarte redus de funcționari public va face o economie la bugetul de stat enorm de mare. Economic facilită funcționarea sistemului public dar crează foarte mulți șomeri. Vedeți cu ce gen de tehnologie trebuie viitori muncitori să se concureze? Cu aplicații și viitori roboți. Somajul bate la ușile noastre. Treziți-vă acum sau o să fie prea târziu. Cu o aplicație care accesați de pe telefon, execută tot ce poate o persoane care oferă acest servicii în administrația publică pentru diverse cereri de legalizări, plata taxelor, impozit, abonamente, facturilor, etc. Sunt decât niște formulare niște hârtii. Electronicul le poate inlocuii, sa rezolvat cu cozile interminabile din administrația publică. Sunt locuri de muncă în minus din cauza acestor avansări tehnologice. Sunt utile! Dar, trebuie să punem o limită până unde poate avansările tehnologice să nu ne înlocuiască. Aceste cunoașteri trebuie să ne ajute, nu să ne elimine. Înțelegeți cum stă treaba?

Acest sistem economic CV-activ favorizează munca Omului

  • Investitorul principal este muncitorul.
  • Sistemul economic este bazat pe câștigul muncitorului.
  • Muncitorul crează firma și o gestionează.
  • Patronul, este muncitorul.
  • Fiecare este patronul său
Colaborare între patroni muncitori poate fi mai interesant.

Colaborare între patroni muncitori poate fi mai interesant.

Sistemul economic CV-activ crează locul tău de muncă, favorizează profitul muncitorului. Aste sistem economic CV-activ, favorizează fiecare muncitor, fiind propriul său patron. Doar, cei determinați să muncească cinstit o să dea randament în acest sistem. Corectitudinea este baza acestui sistem comercial. Vrei sau nu vrei, asociatul tău te are la ochi. Dacă nu ești corect, înseamnă că nu respecți în totalitate regulile postului care ocupi la locul de muncă. Oameni colaborează în activitățile muncitoresc într-o firmă zi de zi, nu este ceva nou. În general muncitori colaborează corect între iei. Muncitori fac ca firmele să fie rentabile. La ora actuală programul politic mondial economic este să reducă posturile de muncă pentru a face economie. Mai bine spus, să facă mai mulți bani.Cine vrea să scape de acest sistem care nu răsplătește corect angajați? Adoptă programul CV-activ crează locul tău de muncă și vei fi în câștig.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.