Locuri de munca pentru tineri

Să dăruim Dragostea tineretului din România

Să dăruim Dragostea tineretului din România

Tineri sunt viitorul și restul Umanității

Să dăruim cu dragoste, adică să dăm cu grad, cu plăcere și să fie o acțiune plăcut pentru acest tineret.

Tindem, să creăm prea multe obligații pentru acest tineret și se pretinde că o facem din dragoste sau pentru binele acestui tineret. Le creăm obligații neplăcute copiilor noștri sau al altora sub pretextul că viața este complicată. Oare nu sunt complicatii inventate de noi adulți pentru a transforma viața tinerilor întro existență penibilă și lipsă de înțelegere de către noi adulți? Majoritatea mesajelor care transmitem copiilor este de genul: Nu au voie să gândească sau să acționeze cum vor iei din lipsă de experiență. Mulți adulți mint, că știu mai bine, ce este bine pentru copii sau tineri.

Copii sau tineri, sunt obligați să asculte și să pună în aplicarei indicațiile impuse de cei mai în vârstă, ca să le facă plăcere părinților, sau cei din instituții, pentru a nu fi pedepsit în general sau sancționați etc. Și de ce copii sau tineri execută ordinele până la urmă? Pentru că depind de noi adulți, ca să-i acorzi aprecierea ta ca părinte sau ca adult. este un șantaj emoțional sau sentimental. Știți vorba asta? Nu ai voie să te joci tot timpul, o vorbă folosit de foarte mulți adulți.

Munca ce este?
Eu consider că, munca trebuie luată ca o joacă. Este un gest repetitiv care devine un reflex și nu este un gest fatalist. Care este problema? Să fim serioși! Și gestul unui chirurg devine banal până la urmă dacă este corect executat și repetat.
Exemplu:
Ieși din casă ca să te duci la muncă. La locul de muncă este un colectiv de persoane care se joacă de-a face ceva, o acțiune mentală și fizică care trebuie să faci în fiecare zi. Corect? Da!
Ce înseamnă o meserie?
Este o acțiune bine prestabilită care trebuie să știi și să repeți în fiecare zi, ca un robot. Când ești la postul respectiv indicațiile care se impune este să îndeplinești ordinul respectiv. Ce vreau să vă fac să înțelegeți, înseamnă o comandă, o acțiune și se repetă în fiecare zi, timp de săptămâni, luni, ani. Culmea uni nu pot face acest lucru corect. Vă dați seama că mulți angajați nu sunt instare să realizeze acest lucru corect în fiecare zi după ani de zile de experiență. Trebuie să fii foarte prost ca individ ca să nu poți face acest lucru corect în fiecare zi.
Când ies afară ca copil ce faci?
Copii fac jocuri de rol, la fel ca la serviciu. Numai că ceea ce fac, nu este remunerat cu bani sau c-un salariu și mai degrabă cu apreciere. Între copii știu și iei cum să își atribuie un salariu și aceasta este aprecierea care își dăruiesc. Tot un fel de recompensă este. Ați remarcat că, cei care sunt răi, nu vrea nimeni să se joace cu iei? Și părinți zic copilului nu fii rău pentru că, ceilalți copii nu o să vrea să se joace cu cei răi. Adevărat sau fals?
La muncă când nu vrei să te joci adică să muncești, ce îți zice superiori cei alți copii mari? Te amenință că te dă afară de la muncă, adică de dau afară din gașcă. Angajatul care nu îi convine regulile jocului renunță la protest dacă nu are unde să se ducă ca să se joace, adică să muncească. Protestantorul se apucă de muncă că nu are unde să se ducă să se joace cu alți copii. De-aici sa născut vorba : trebuie să înveți ca să te realizezi în viața asta, să devii o persoană importantă și influentă. Dar aici este vorba de copii care trebuie să învețe pentru că mâine trebuie să știe ce să facă în mediul profesional. Și noi ce le învățăm?

Problema se pune cam de la vârsta de 6 ani. Deja suntem încadrați ca niște mercenar prost plătiți.
Când mai apucă să se joace? Să se bucure de copilăria lor. Noi care ne dăm adulți ce facem diferit de copii? Ne jucăm de-a aface copii, inventăm tot feluri de chestii și ne lăudăm pentru a primi aprecierea celorlalți. Și copii se joacă de-a mama și tati. Fetițele au păpuși adică bebeluși și băieți mașinuțe pistoale etc. Se vede condiționarea noastră. Ha ha! Ne mai și mirăm că o ducem prost uneori.

Învățăm greșit trăim greșit
Nu ați remarcat că adulți când termină munca lor de sclavi, vor să se joace. Se duc în baruri se îmbată ca să înece amarul de la muncă se duc la curve ca să primească reconfortul intim care nu mai primește acasă de la nevastă cu care este de ani de zile și care nu se mai suportă dar, trebuie să se prefacă că se mai doresc și au o căsnicie fericită și reușită. Și când ajung acasă zici că le cade cerul în cap. Exact cum fac copii cand trebuie să între în casă pentru că trebuie să-și facă temele sau că este târziu. Care este reacția lor? Nu vor, plâng se tăvălește pe jos, fac ca toți draci. Este adevărat sau fals.

La fel se întâmplă și cu femeile dar gestionează mai bine aparențele. Câte femei sunt cicălitoare? Își fac bărbați curvari, incapabili, prosti, le zic că nu sunt buni de nimic, că și-au ratat tinerețea din cauza lor pentru că nu au făcut avere de parcă este dat la toată lumea să fie bogată. Asta este mizeria care creăm din generație în generație.

Atunci, cum vreți să se întâmple altceva dacă acestea sunt acțiunile care producem.

Ce fac bogați?

Se distrează pe seama săracilor. Munca lor este să dea ordine și să creeze sărăcie și suferință. îi pun pe alți să le facă toată munca lor contra cost. Copii bogaților sunt îngrijiți de alte persoane în general săraci. Li se dau de toate, li se face tot ce se poate ca să fie bine dispuși. în comparație cu copii săracilor și de cei de clasa socială medie care trebuie să tragă din greu. Vedeți Bogați nu se spală singuri, un gest care face fiecare singuri în parte. La bogați trebuie să fie spălați de alți, li se face mâncarea, sunt întreținuți, plătesc pentru asta dar cei care lucrează pentru iei sunt niște sclavi la propriu și la figurat.

Postul de muncă a unui rău intecionat care se numește patron
La fel se întâmplă și la postul de muncă a unui un pretențios rău intenționat care se numește patron. Nu știe mai nimic dar tratează toată lumea ca pe sclavi. muncă la greu recompensă mică
Trebuie înțeles că un sclavul știe o meserie sau mai multe și patronul are nevoie de ceea ce ști acești angajați care sunt tratați ca niște sclave.
care au învățat să le facă pe toate le execută de frică să nu își piardă locul de muncă. Sclavi găsești pe toate drumurile. Și ca sclav idiot te duci acasă și obligi copilul tău să devină sclav că tine. îi distrugi copilăria cu gândul că întro zi o să te facă bogat ca să nu te mai simți sclav.

Lucrezi o viață întreagă pentru ce?

Ca să mănânci să te imbraci să ai un adăpost pentru tine și copii tei dacă ai, pentru o pensie dacă o apuci pentru asigurare medicală etc. Când nu mai ești bun de nimic o să mori singur dacă nu ai făcut avere. Pentru că, copii tei sunt sclavi la alți patroni și nu o să poți să profiți și tu de copii tai ca sprijin pentru că nu au timp, ți-ai obligat copii să muncească de mici. Nu te juca copilule că, viața este grea și trebuie să înveți să muncești din greu ca să ai un apartament dacă ești foarte bun sclav sau să ai mașină și alte obiecte să călătorești în toată lumea etc. La în loc să-i zici copilului învață să gândești ca să nu fi un papagal, nu fi un stresat în viața asta că nu are rost. Nu învăța copilul să se chinuie singur degeaba. Tu adultule ai învățat o viață întreagă să te chinui, ai muncit din greu ca un sclav și tot sărac ai rămas, în gândurile tale, în sentimentele tale și fizic adică material și financiar. Nu suporți pe nimeni, nu ai prieteni, nu ai încredere în nimeni, te simți ca o persoană foarte singură. Și urli în gura mare că ai drepturi și trebuie statul să-ți dea pensie mare că ai muncit toată viața ta.

Dar, cine te-a pus să muncești toată viața ta? Părinți tei, te-au obligat să fii sclav și tu o faci cu copii tei și nu statul. Statul zice trebuie să ai media ca să treci examenul nu se cere să ai nu mai premianți de nota zece. Dar tu marele egoist stupid, alt ceva nu pot zice, vrei ca copii tei să aibă zece la toate materiile.De unde stii tu că, crerul copilului este adapt să știe toate materiile? Dar, află că, din vina ta acești copii sunt restanțieri la capitolul joacă distracție și înțelegere între copii etc.

Multe persoane adulte, consideră că joaca este alcoolizarea, înjurăturile, să se supună dorințele celor l-ați etc. Uitați-vă la reclame, să bem ca să ne distrăm dacă bei prea mult devii violent asta nu se zice în reclame. Că alcoolul te poate distruge, alcolisti știu despre ce vorbesc. Copii pentru a se juca nu se coalizează se confruntă din cauza la ce le-am învățăm.

Joacă este o dezvoltare a comunicării instinctive și naturală
Joacă este o dezvoltare a comunicării instinctive naturală, Fiecare individ trebuie să o dezvolte foarte bine pentru a se descurcă în viață. prin joacă înveți să-i descoperi pe alți mai în profunzime. Înveți sa îți faci prieteni pe criterii de înțelegere și seriozitate etc. Când aceste criterii nu sunt respectate se strică prietenia. Nu se mai joacă acești copii împreună. Sunt multe coduri de comportament care se construiesc prin joacă.

Bogați se joacă cu noi săraci vedeți care este chesti?
Ați văzut bogați care să se bată între iei? Nu! Săraci se bat pentru bogați ca să câștige admirația lor și un salariu. Poți să o iei cum vrei, am dreptate. Câți intelectuali nu au terminat în singurătate? Pentru a te juca, nu trebuie să fii super intelectual, trebuie doar să te joci. A se juca nu este să te iei la întrecere. Multe persoane nu știu să se joace pentru că nu sau jucat când erau mici și nu știu să se joace să împartă o poveste întrun mode pașnic. Vedeți voi a se juca este un joc de rol, copii interpretează niște personaje. Acele personaje sunt adulți. Dar, dacă adulți nu au prieteni o să ii despartă până la urmă pe copii de prieteni lor.Ne mirăm că se zice că nu am prieteni am doar cunoștințe. Este urât să zici așa ceva. Suntem milioane de persoane pe lune și nu poți avea prieteni. Și prieteni se ceartă se despart și se reface alte prietenii. Nu trebuie să se lupte nimeni sau să moară cineva. Pentru că nu ne mai jucăm împreună. Dacă copii nu sunt despărțiți de adulți iei o să poată să construiască niște personaje care să meargă mult timp împreună în viața lor ca prieteni. Unde se joacă copii de obicei? la scoală. Și când schimbă școala, se strică prietenia care sa construit din greu. De ce se zice că prietenia nu se cumpără? Pentru că se construiește din greu. Observați copii cum se ajută, cum se sprijină, cum știu să țină un secret, cum sunt fideli unul față de altul.

Adulți care au avut prieteni în copilărie au relații de prietenie în cuplu pentru ca au încredere uni în alți. își zic tot și se înțeleg, împart multe. Sunt secrete de copii chestia asta. Și adulți care au rămas copii știu chestia asta. Copii care au învățat să se joace zic că prieteni lor sunt frați lor la un moment dat. Zic că este prietenul cel mai bun, pentru că se înțeleg bine și se respectă. Când respectul se strică, se strică și prietenia. Se consideră că o trădare și o lipsă de respect. Se despart pur și simplu. Își fac alți prieteni pentru că știu că se joacă. Și pentru a se juca, trebuie să ai prieteni.

Cu dușmani nu te împrietenești.
Cu dușmani te lupți. Pentru că, sunt persoane rele. Pentru a se bucura împreună cu alte persoane trebuie să te joci de-a construim moment de bucurie.

Părinți care sunt bunici și pensionari, dacă mai sunt buni de ceva, trebuie să aibă grijă de nepoți dacă au. Vă pun o întrebare. Când vrei să fii părinte, nu te preocupă gândul, dacă o să ai timp să ai grijă de copii tei? Creezi o ființă umană și o lași să se dezvolte așa la întâmplare? Suntem animale ca să ne reproducem din reflex? Este bine să ai copii, dar este bine să fii în stare să ii și crești în condiții plăcute. Faci copii că să-i vezi cum suferă? Dacă ești întro situație foarte mizerabilă mai creezi alta suflete lângă ca să trească cu tine în mizeria ta ca să demonstrezi ce? Facem copii și alți indivizi care nu știu de capul lor impune că acești copii să studieze 10 ore pe zi ca să fie în viitor niște șomeri, alcooliști, niște bolnavi mental etc. Asta nu este bătaie de joc? Adulți cu bani își bat joc de copii săraci lor? Pentru că noi săraci nu ne respectăm.

O altă obligație pentru copii
Când ajung la adolescent trebuie să aibă o relație serioasă, să aibă un cuplu legalizat părinți trebuie să hotărască dacă le place partenerul de cuplu cine are bani sau nu, care este mai frumos sau nu, impun niște condiții care nu le privește, să dea acordul lor dacă au voie să fie împreună sau nu, ca să trăiască viața lor sexuală de parcă părinți o să facă sex în locul lor etc. Mi se pare foarte aiurea chestia asta. Adică, creezi obligații în dragostea lor preferințele lor modifici sensibilitate acestori persoane dacă odservăm dine. Pentru că multe persoane adulte, pretind că știu mai bine ce este bine pentru copii lor. Și argumentează că au drept de hotărâre asupra viețile lor pentru că le a crescut. Copilul nu ți-a cerut să îl naști, nu uita chestia asta. Tu ai vrut să ai copii. Culmea este că uni părinți nu sunt in stare să aibă grijă de churul lor, mai incurageajă copii să facă copii de tineri. Copii care face copii cum vine treaba asta. La fel cu părinți. Vezi care este chestia? Dacă ești prea blocat în capul tău, nu o să înțelegi ce zic. Dacă ai reușit să trăiești experiențe plăcute în viața ta o să înțelegi ce zic.

Părinți impun și nu propun.
Când propui ceva la un copil ii dai dreptul să aleagă. liber arbitru. Pentru un copil ca și la un adult se manifestă liberul arbitru. Dai posibilitatea să zică nu sau da. Dacă îi place sau nu.

Te poți trezi cu un refuz din partea copilului.
Ați remarcat când cerem unui copil să facă ceva care nu-i place se termină cu nu vreau. Adulți nu suportă acest lucru,de ce? Pentru că sunt prea proști să suporte idea că nu sunt copii lor. Orice copil este un ansamblu de informație care sa acumulat din generație în generație din care se constituie o personalitate aparte, total diferit de părinți este natural. un copil este suma părinților, strămoșilor dar nu este caracterul părinților de aia nu seamănă cu părinți și nu fac lucrurile ca părinți sau nu au acel dorințe ca părinții sau familia. Educația le obligă să fie într-un fel dar asta nu înseamnă că este ce li se zice să fie sau să facă. Adică le zicem ce să facă și nu le lăsăm să fie ce pot fii.

De ce multe persoane sunt invidioși pe tineret?
Pentru că uni adulți nu sau realizat pentru că li sa impus să fie ce nu sunt și au rămas cu sechele, c-un gust amar despre aventurile sale în viață, pentru că au fost greși îndrumați. Uni părinți sunt niște monștri și copii lor pot fi foarte blânzi. Până la urmă suntem o.

Dacă tu ai avut o tinerețe dificilă, nu o face la fel de mizerabilă ca a ta, celor mai tineri. Egoismul murbar care este în tine, vrea să înjosească pe toată lumea care este în jurul tău. Nimeni nu este obligat să te bage de seamă dacă nu te place. Poți să ai mulți bani și să cauți mereu să cumperi prietenia, relațiile și tot restul evenimentelor care poate produce o ființă Umană.

Dacă sunt atât de multe locuri de muncă În România de ce pleacă lumea din țară?

Dacă nu au tineri locuri de muncă, ce o să se întâmple cu iei? Se transformă în infractori. Strategia guvernamentală: strângem cureaua. Ha ha! Facem economie fără locuri de muncă? Cum vine treaba asta? Să nu zică nimeni că sunt idealist, arfi o reacție nesimțită și grosolană din partea voastră. Locuri de muncă pentru tineri bine plătit se poate? Se negociază. Pentru cei care sunt în vârsta se poate zice că mai au puțin și ies la pensie intelectuală și fizică. Sunt obosiți și bătrâni au muncit toată tinerețea lor, ce mai vreți de la iei? Pe bune? Nu mai au entuziasm și oricum sunt prea îndoctrinați că să evalueze corect situația în care ne aflăm. Toți cei din generația trecută se plâng de perioada comunistă. Acei bătrâni sunt vinovați de situația în care ne aflăm. Ce filozofie de dezvoltare au construit? Nimic favorabil pentru cei care sunt tineri. Nu se face nimic care să satisfacă cea mai mare parte al populației tinere. Sa creat o mafie în exploatarea omului pe motive economice. Cuvântul de ordine astăzi în realitatea în care suntem este să te descurci. Morala este să pleci din țară ca să fii sclav în occident. Bravo!

Putem critică la nesfârșit fiecare generație

Fiecare generație are problemele sale, asta se știe. Cum se face că generația comunistă a construit căi ferate și noua generația de economiști capitaliști nu au fost în stare să îmbunătățească ateste căi ferate?

Așa procedează îndoctrinați și frustrați intelectuali. Nu au soluții și pretind și tind să reclame drepturile lor în continuă. Un drept îl construiești, nu pică din cer. O firmă, o înființezi și după aceea o menții pe piață economică și salariați îi pletești corespunzător și nu ii șantajezi și ii trateși ca niște sclavi. Legislația economică de astăzi este neproductivă pentru a face performanță pozitivă.

Fiecare generație are obligații

Locuri de muncă pentru copii noștri este important. Restul sunt vorbe. Tu care pretinzi că ești important, ce ai creat pentru cei tineri? Care este statutul social și idealul care aduci în economia acestui popor? Să plece toată lumea din țară ca să facă rost de bani? Tineretul face studii superioare ca să meargă în afară să lucreze ca necalificați? Atunci, de ce mai fac studii superioare? Studiile din România nu sunt recunoscut în țări occidentale, cum procedăm? Oricum în românia sa ajuns să îți cumperi diplomele. Indiferent de cum ar fi situația, ne trebuie locuri de muncă bine plătite și să nu fim remunerați ca niște boschetari.

Proiecte

journaliste

Sa realizez o firmă de jurnaliști tineri

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.