In Crowdfunding Mulatri

DEFINIȚIA CROWDFUNDING

Pentru mine este simplu. când se ducea un grup de oameni la vânat își punea la dispoziție resursele umane în comun pentru a aduce cât mai multe animale care au vânat și după împărțeau în funcție de potențialul contribuția fiecăruia. Dacă veneai cu trei băieți aveai mai mult carene dar decât cel care erai singur ți se dădea o porție potrivită casa poți și tu să îți rănești familia. Din ce nu știu mulți femeile și fetele se duceau și ele la vânat. exemplu: la gimnastică fetele și băieți se duc la jocurile olimpice este un sport foarte fizic și totuși fetele aduc mai multe medalii. Complexul de inferioritate intre masculin și feminin a fost impus.

Agricultura se făcea în grup recolta se făcea în grup femei bărbați toată lumea participa. Se distribuia la fie care în funcție de participare sa familiară. măna de lucru avea mare importanți. Acum tehnologia a în locuit omul. Spuneț-îmi ce fac romani în Spania? recolta cine se duce și cu un copil sau nevastă vor reveni cu mai mulți bani. Se plătește la cantitate și de persoană.

Sistemul bancar

Sistemul bancar funcționează prin crowdfunding de când se știe. nu este nimic nou sub soare. Doar denumirile se schimba.

Vă dau definiția complicată crowdfunding

Vă dau definiția complicată acelor care vor să zică, că este ceva nou. Complică tot ca să păcălească din nou.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Crowdfunding 

Dacă sunteți interesați să aflați mai mult despre subiect internetul este prietenul tău.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.