Extensii afro sau bucle

Cu acest stil de extensii îți poți regenera părul?

Acest stil de coafura este destul de interesant. De ce? Regenerează părul deteriorat în primul rând. Da! Este demonstrat. Sunt multe cliente care au afirmate, și demonstrat fizic acest lucru.

 Galerie foto

 Modul in care se aplica extensiile este destul de uşor

Se realizează niște spicuri

Se realizează spicuri pe tot capul si se adăuga extensiile cu o igliţa ca imagina care arata exemplu. nu toata lumea suporta spicurile pentru ca sunt destul de deranjante pentru fetele cu scalpul prea sensibil. Dar pentru celor care se acomodează cu spicurile nu se pune problema.

 Cateva modele de extensii afro creponat și bucle

extensii_afro_bucle_1
Se realizează cătava spiţuri

Se realizează cătava spiţuri

Se realizează spicuri pe tot capul

si se adăuga extensiile cu o igliţa ca imagina care arata exemplu.

nu toata lumea suporta spicuri pentru ca sunt destul de deranjante pentru fetele cu scalpul prea sensibil. Dar pentru celor care se acomodează cu spicurile nu se pune problema.

Avantajele concrete

Te speli la cap odată pe săptămână sau 2 săptămâni. Se aduna mult sebum pe scalp și pe păr. Acest sebum este substanța care îngrașă părul natural. Tot mai această substanţă hrănește părul. Ne mai fiind nevoie să speli părul de mai multe ori pe săptămână pentru că se îngrașă, cu acest stil de extensii nu se mai vede părul tău îngrășăt. Cu aceste extensii vei avea mereu părul coafat. Pentru că aceste extensii va deveni părul tău, până se regenerează părul tău natural care se află sub extensii.

1- Vopsitul aduce de la sine daune părului natural, se știe.

 1- Vopsitul aduce de la sine daune părului natural, se știe.
Cu aceste extensii ajută să scapi de arsurile aduse părului tău. Majoritatea clientelor care vin să aplice aceste extensii vin cu părul ars, scurt, rar dar după ce își aplică acest stil de extensii, părul lor își mai revine.

Avantajul
de avea acest stil de coafura afro sau bucle se aplica rapid puteţi varia colorile formele sunt destule și pentru toate gusturile.

2-Scapi de placa de întins părul

2-Placa de întins părul distruge arade ( Părul)
O altă sursă care deteriorează părul extraordinar de mult. Credeți că o să aibă de suferit părul vostru dacă nu îl mai întindeți cu placa sau cu feomul? Cu ascestă coafură părul vostru stă în împlătitură își revine stănd în sebumul seu care produce organimul nostru, este un ulei natrural regenerator pentru păr.

3- te ajută să scapă de:

3- te ajută să scapă de:
Dacă aveți părul mai rar, scrut, ars, nu are lungime interesant, acest stil de extensii te poate scoate din încurcătură.

4- Ajută la creșiterea părului

4- Ajută la creșiterea părului
Africanele își face spicuri pentru ași regenera părul.

Obișnuiesc să folosească tot feluri de creme defrisant, pentru a întinde părul creț. aceste creme distruge părul. Cand nu mai au părul ok își fac spicuri pentru a nu mai chinui părul. și cand își revine părul, reiau vechile obiceuri care distruge părul etc.

Se încearcă să se fac defrisant pentru părul european dar cam greu. Este un produs care întinde părul definitiv. Poate ați auzit de așa ceva. distruge grav Părul

întinsul cu placa arde părul

întinsul cu placa arde părul

întinsul cu placa arde părul
placa este un alte motiv care deteriorează părul în zile de astăzi. Datorită faptului că ai extraordinarele extensii Afro te împiedică să mai folosești placa. Este un mare bine care ii faci părului tău. Puteți purta aceste extensii 2 luni, părul își revene destul de mult dar vă așigur dacă puneți placa pe el după la un scurt timp vă aștept la o nouo tură de extensii. Oricum clientele noastre sau învățat își distrug părul cu vopsele cu placa și fac un tratament cu extensii Afro și reiau de la cap nebuniile lor de femeii minunate pentru ca le place să fie cochete. Bravo lor. O dată suntem tineri și ne permitem fantezii.

Eşti coafata in permanent. Nu bigudiuri, nu soluţii de permanent etc. E puţin dificil de purta pentru europeance dintr-un singur considerent pentru ca nu sunt obişnuite sa aibă parul împleti. Dar fin la ora actuala destule persoane care le au probat, realitatea a demonstrat ca se poate si drept dovada sunt deja prea multe fana si din ce in ce mai multe care le poarta. Sa nu mai zic de fetele cu parul rar care le salvează extra ordinar de mult.

Are și un dar!

Asta este o problemă destul de serioasă pentru europeience.
Nu sunt obişnuite cu părul strâns sau cu greutate pe cap. Sunt multe fete care sau acomodat. Dar și unele care nu au suportat este normal acest lucru.

1- Spicurile

 1- Spicurile
Aceste împletituri care se face pe cap doare cam 1 zi sau două depinde cât de strâns sunt împletiturile ( spicurile). Africanele sunt obișnuite de nici copile cu aceste coafuri. Dar la europeience nu prea.

2- Mâncărime a capului

2- Mâncărime a capului
Da! acest lucru afectează și pe africane.
Este normal cam la toate extensiile te manănca capul. La atest gen de coafură te poate mămca capul dacă nu vă clătiți bine părul și dacă nu va străduiți să îl uscați.

3- Greutatea

3- Greutatea
Greutatea poate fi iar un factor negativ. Aide să vă zic cum stă treaba la acest capitol. Africanele au părul scurt și mai rar dar unflat. Nu este forte fung pentru că se arde forte mult de la defrisant. Deci tot părul trebuie pris pe scalp prin procedeul cu spucuri

și după acea se aplică extensiile .

Exemplu de păr foarte lung și des se lasă coditele pe spate pentru a nu deteriora părul. Dacă părul este forte des se usucă greu și apar mancărin de la umezeala din păr pentru că nu este uscat.

 

 

 

 

dacă clătiți bine și vă ușcati bine părul nu o să aveți probleme.
Greutatea depinde, cât de mult păr aveți. plus extensiile. Arfi o chestie gen aveți de 2 ori păr des pe cap normal că o să fie grele de purtat. Și extensiile din păr natural sunt grele. Sunt persoane care li se potriveşte de minune asta contează. Trebuie să probezi ca să îți dai seama dacă ți se potrivește sau nu.

 Întreţinerea

Întreţinerea extensiilor

Întreţinerea extensiilor
trebuie evitat încurcarea extensiilor.
Trebuie filetat pentru a păstra aspectul lor de bază și restul depinde de stilul care trebuie în funcție de extensii trebuie și un stil de îngrijire.

Cum se desfac Spiţurile

Cum se desfac Spiţurile
E foarte uşor: luaţi primul spic desfaceti pieptanati sau periati fasia de par si treceti la urmatorul spic repetati procebura pana la ultimul spic pieptanati bine tot parul si e gata pentru a fi spala

Spălarea parului după ce iţi desfaci spic-urilor

Spălarea parului după ce iţi desfaci spic-urilor
udaţi bine parul turnaţi balsam masaţi parul lejer fără sa îl încurcaţi. clătiţi bine mai turnaţi balsam si şampon masaţi parul fără al încurca. clătit bine, mai turnaţi puţin balsam masaţi puţin clătiţi, uscaţi parul puţin, pieptănaţi și sa terminat. Va recăpătaţi vechiul stil.

Informații Spălarea extensii afro sau bucle

1
Luați o sticlă de plastic goală

2
Turnați puțin șampon în sticlă goală

3
Adaugați apă în sticlă cam 2/3

4
Agitați bine sticla pentru amesteca apa cu şamponul

5
Dacă aveți gene puse vă spălați cu capul în jos

6
în cazul contrar vă puteți spăla normal

7
Udați bine părulcu apă. Turnați omogen jumatate din șaponul diluat

8
masați scalpul cu buricele degetelor și dați prima clătire cu dusul dat la maixim. Clătiți cam 5 minute.

9
Repetați procedura cu restul șamponului din sticla turnat-îl omogen masați bine scalpul.

Pentru a descuca extensiile dacă sunt încurcate se mai aspresc, puteți da cu balsam de păr pe extensii fară să dați pe scalp (păr). De la acest nivel trebuie să aplicați balsam-ul

10

lăsați șamponul pe cap să acționeze 5 minute. Dați presiuna tare la duș și clătiți bine părul la radăcină cam 10 minute

11

Înfăsurați extensiile într-un prosop lăsați să se usuce părul

Dați extensiile într-o parte și alta ca să ajungeți mai bine la împletitură ( spic). Uscați bine părul împletit apăsând cu prosopul la rădăcină pentru a usca părul vostru împletit de sub extensii

12

Reglați feon-ul pe aer mediu să fie călăi. Adică nici rece nici cald. Evitați ca aerul de la feon să fie foarte cald ca să nu îndreptați extensiile.

Dați extensiile de o parte si de alta pentru a ajunge la spicuri si uscatile bine cu foehn-ul la aer mediu, este părul care trebuie uscate pentru a evita să se deterioreze. Trebuie evitat sa rămănă părul umed. Nu uscati extensiile cu foehn-ul sun artificiale si nu necesită uscare. Spicurile de sub extensii trebuie uscate.

Costul:
Variază în funcţie de volum și de numărul de pachete care sunt puse, și de modelul extensiilor.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.