Codite împletite Afro

Codițele împletite afro se realizează în mare parte cu extensii artificiale ( imitaţii de Par)

De ce sa iţi aplici codite cu extensii

Se pun codite împletite afro cu extensii pentru a da volum si lungime parului.
Cu cat se pun mai puţine extensii, cu atât o sa aveţi mai puţine codite si aspectul final al coafurii nu va fi foarte interesant. Clienta poate cere ca coditele să fie mai dese sau mai rare, motiv pentru care ma voi orienta dupa cerintele ei..

Extensii artificiale

Extensii artificiale

Extensiile artificiale sunt de mai multe culori si de diferite lungimi, se spală uşor, nu provoacă alergii sau alte inconveniente. Dacă ar fi fost cazul, nu ar fi fost aplicate pe cap de atâtea femeii africane și europene.!
Puteţi avea aceasta coafura timp de 2 luni sau mai mult, dacă le întrețineți bine. Nu vă sfătuiesc mai mult ! Stiu din experienţa.
Atenţie! Orice fel de extensii, artficiale sau naturale se spala inainte de a fi aplicate.. Sunt tratate cu produse chimice si coloranţi  care trebuiesc îndepărtate.

Timp de aplicare a coditelor de câtre o singura persoana

 Daca sunt aplicate de o singura persoana:

10h:00mn si 12h:00mn sau 14h:00mn. Depinde de nr. de codite, de grosimea si de lungimea lor. Cu cat sunt mai multe codite si foarte lungi, cu atât durează mai mult.

Timp aplicare a coditelor 2 persoana

Daca sunt aplicate de două persoane, Timpul se înjumatateste
06h:00mn si 8h:00mn sau 10h:00mn. Depinde de nr de codite, de grosimea lor si de lungime. Cu cat sunt mai multe codite si foarte lungi ,cu atât durează mai mult.

Datul jos a coditelor :

Se dau jos simplu. Se desplleteste codita cu codita. Acest procedeu poate lua mult timp, în funcţie de cat de multe codite aveţi. Trebuie luat in calcul lungimea parului clientei si grosimea coditei. Daca coditele sunt mai groase, o sa fie mai uşor de despletit, daca sunt mai subţiri o sa fie mai greu, si dureaza mai mult timp.. Va voi explica cum se dau jos, fara sa aveţi vreo problema..

 Preţ Codite împletite afro :

Codiitele Afro variază la preţ in funcţie de numărul lor, lungime si grosimea lor. Numarul minim de codite este de 150, variaza si in functie de parul clientei.
Lungime minima porneste de la nivelul umerilor, pana la mijlocul spatelui, apoi pana la talie (solduri), ajungand chiar si pana la nivelul dorsal.

roxana1
Codite umar

Preţ: 450 lei

codite2
Codite mijloc

Preţ: 550 lei

roxana3
Codite talie sold

Preţ: 800 lei

roxana2-1
Codite pana la fase

Preţ: 1000 lei

codite-fara-extensii
Codite din par natueal

Codite doar din parul clientei
Aceste codite sunt realizate doar din parul clientei sunt mai rare.

Pret : 300 lei

 ÎNTREŢINEREA CODITELOR

Coditele impletite se spăla in mod normal, ca orice tip de par natural. Sunt câteva indicaţii suplimentare ,care trebuiesc mentinute, pentru ca parul este împletit și limpezirea nu se va realiza la fel de uşor ca la parul normal.

Spălarea coditeșor împlătite

Spălarea coditeșor împlătite

Se realizează prin diluarea samponului, nu turnați niciodată samponul direct pe codițe, se clătește foarte greu și rămane sampon în codite.

Luați o sticlă mică de plastic goală, turnați în ea sampon, cam 2 degete apoi puneti apa cam trei sfert. Agitați bine sticla pentru amesteca șaponul cu apa.
Udați bine codițele, turnați șamponul diluat pe cap. A se evita frecarea pielii capului cu unghiil, pentru a nu smulge fire de păr, de preferat este masarea scalpului cu buricele degetelor sau cu toata palma mobilizând lejer parul pe scalp. Lasati 5 minute să activeze şamponul și limpeziţi cu apă foarte bine rădăcina păraului. Repetai procedura încă o dată și gata.

La cât timp să te speli codițele

La cât timp să te speli codițele

Dacă vă spălați la 10 zile este foarte bine , părul nu trebuie spălat foarte des. Dacă părul se spală foarte des se dezigratează și el se igratează cel mai bine sebum care se probuce singur. Orice cremă igratantă artificială nu poate înlocui ce a ce produce corpul pentru nevoile sale.
Să mă esplic foarte bine. Când se îngrașă părul este pentru se proteja împotriva micro organismele exterioare care îl poate afecta. Dacă faci mătrață este sigur de la dezigratarea scalpului. Mătrațea este un strat fine piela de pe scalp, care se usucă și prin scărpinarea scalpuli ăl desprindem de pe scalp și apar mătrața. luați un șampoon care nu asprește părul și scăpați de mătrață. dar o să aveți părul puțin mai gras dar sănătos.

Uscarea codițelor

Uscarea codițelor

Tineți codițele într-un proșop ca să se tragă apa bine din codite și treceți la uscarea lor cu feonul la o temperatura medie (nici cald, nici rece) dați cu feonul la rădăcina părului și pe lungimea codițelor pănă unde se termină părul vostru natul.
Dacă aveți un ulei de corp igratant care miroase plăcut puteți da puțin pe codițe și puțin pe scalp ca să dați puțin luciu la codițe și la păr.

Cum se desfac codițele împletite?

Cum se desfac codițele împletite?

Este destul de greu, ia foarte multe timp:
Înainte să le dați jos trebuie să spălați coditele 2 zile la rănd șă clătiți bine parul de fiecare dată. A trea zi să fie părul uscat le puteți da joc

Datul jos a coditelor :

Se despletesc coditele cu codita acest procedeu poate lua mult timp în funcţie de cat de multe codite aveţi, întra în considerare și lungimea parului clientei care are și de grosimea coditei. Dacă coditele sunt mai groase o să fie mai uşor de despletit, daca sunt mai subţiri o să fie mai greu adică iţi ia mai mult timp.

Acestă procedură se aplică la fiecare codiță în parte.

Luați o codiță și uitați vă unde se termină verful părul părului vostru pentru a evita să tăiați din păr îndepărtați vă cu o pal mai jos de vurful părului și tîiați codița.

Cu un pics sau ceva ascuțit băgați în fiecare împlătitură pănă desplătiți toată codița. îlăturați extensia și pieptănați bine părul vostru de la vărful părului către rădăcina părului. Procedați în ful acesta cu fiecare codită împarte.

Spălarea parului după ce iţi desfaci codițele

Atenție! mare nu vă spălați cu sampoon simplu să fie întotdeauna amestecat cu balsam pentru a evita să se încurce părul.
udaţi bine parul, turnaţi balsam masaţi parul lejer fără să îl încurcaţi. clătiţi bine părul, mai turnaţi balsam si şampon masaţi parul fără să îl încurca. clătit bine, mai turnaţi puţin balsam masaţi puţin clătiţi, uscaţi parul, pieptănaţi, sa terminat. Va recăpătaţi vechiul stil.

Scris de kaba Eric

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.