In Motivatie personala

Cum stăm cu motivația

Motive avem mereu . Să fim motivați ? Sunte ! Dar pentru ce gen de acțiuni ? Asta face diferența .

 

NU este ușor cu motivația constructivă. Deseori se deturnează acțiunile constructive bune sau favorabile în favorul celor destructive. Speranța moare ultima. Zicala acesta demonstrează că suntem motivați constant. Noi care suntem majoritatea Oamenilor și care reprezentăm populația, nu distrugem cât distrug conducători noștri. Ordinile vin mereu de sus. Regulile impun condițiile în care se desfășura activitățile Umane care se vor realiza. Reguli meschine, condiții dificile. Când, într-o societate de producție, toate câștigurile se duc la cei care depun cel mai mic efort, devine problematic. Ne luptăm cu tot feluri de idealuri care ne constrânge să fim performanți. Noi producem, dar nu mai vedem rostul până la urmă. De aia dorește multe persoane să se ducă în alte țări să muncească. Nu își mai vede rostul. Acum se poate înțelege de ce comuniști nu lăsa lumea să plece din România. Ca să nu se golească Țară de populația sa. Ce ar fi condus acești conducători?

La cât se plâng oameni în România ar zice că este o țară în care este vreun un război. Este și normal să ai aceste reacție. Prețurile cresc, salariile Scad sau nu se măresc. Ne trebuie locuri de muncă și lideri de la guvern desființează legile și posibilitățile care favorizează crearea de noi locuri de muncă.

Se poate compară România cu țările occidentale care și au construit politica de dezvoltare de 50 de ani înaintea României? Da! Nu mai că nu se vrea acest lucru. Să fim serioși. Sa târât România cu marcă Dacia ani de zile și de când au privatizato, este marca cea mai rentabilă din categoria sa. Dacă se vrea se poate.

Am dat destul în conducători nu sunt nu mai iei de vine să fim serioși. Și cetățeni au partea lor de vină. Regulile sunt făcut pentru toți. Le aplici și dă rezultate.

Motivația vine de la chef

Motivația vine de la chef. Ce fel de chef avem? Să distrugem sau să construim. Ai chef să fii într-o țară în care poporul este amărât sau care prosperă? Primul act care determină motivele care avem este să fii mic sau să fii mare.

Cum te consideri?

Da! Tu care ai nu mai pretenții fără bază serioasă deseori. Nu ai chef de nimic, nu îți place nimic, desconsideri pe toți cei care fac eforturi colosale pentru a chiștiga mai mulți bani și stai pe margine și critici. Laudă te pe ceva care poate și alți să câștige. Dacă te bazezi numai pe tine, înseamnă că cei alți nu sunt buni de nimic. Din cauza asta se fac nu mai combinații. Am devenit o populație de combinatori. Cumperi din china și vinzi în România. Ești un simplu distribuitor de produse. Mare spanac. Cumperi mai ieftin și vinzi mai scump. Ce mare lucru ai făcut, zi? Produci ceva în această Țară și nu știm? Sunt persoane care au creat firme care produc. Bravo lor! Dar pe o scară de potențial mai importantă sa privatizat mult și se face că producția internă brut a scăzut foarte mult. Nu mai speculații. Nu placă lumea dejada. Oameni de afacere din România produce mulți nervi și sărăcie. Situația este atât de complicată încât nici măcar intelectuali productivi nu se mai fabrică. Oportuniști la în loc să zică meseria se învață au preferat să văndă diplome. Și în modul acesta sa produs mulți proști cu diplomă (Prostul nu știe nimic de cât prostia lui care o consideră o idee bună).

Dacă n-ai chef să îți faci muncă calumea dă-te la o parte.

Dacă nu ai chef să înveți să înțelegi că prosperitatea ta, nu constă numai în a ta. Dacă nu înțelegi asta, vei reduce pe tot cei care sunt în jurul tău la sărăcie. Prosperitatea se împarte cu cei din jur. Ai un examen în fie care zi ca să realizezi ce promiți. Dacă nu esti instare să creezi locuri de muncă și vrei să fii numai combinator, nu obliga pe alți să facă ca tine. Sunt și cei care fac pe vagabonzi economici care bau taxe de protecție, cei nu dau autorizații de funcționare, cei care cer spagă ca să dea acordul pentru fondure de dezvoltare etc. Toți cei care împiedică sistemul economic să funcționeze corect. Lăsați persoanele dinamice să construiască și să ridice nivelul economic al acestui popor.

Cât de mult te investesti in cea ce vrei să realizeză?

Este la fel cu munca. Nu ai motivație să lucrezi într-un mod mai dinamic, nu o să fie posibil să dai randament.

Să presupunem că lucrezi ca independent.

Este mai bine să lucrezi ca independent pentru că, tragi pentru tine, ești propriul tău șef. Dacă muncești la o firmă normală, la un post normal, nu dai randament dacă nu dau bonusuri. Nu ești motivat. Genul acesta de firme mai mult te exploatează și îți promite că o să primești o mărire de salariu și poți aștepta mult și prost. Dacă lucrezi într-o firmă în care se lucrează la cât produci sau la normă poate fi mai interesant. Lucrezi mai repede, bine și cu mai multă motivație, ai mai mult de câștigat. Sunt situații în care trebuie să te motivezi singur sau ești motivat de situațiile concrete în care te afli. Primești recompensă te motivează, te agiți mai mult. Bonusul vine, dacă ești motivat să fii dinamic. Dacă vrei. Nu te obligă nimeni.

Multe persoane nu prea vor să depună mai mult efort ca să obțină mai mult. Vedeți voi cum stă treaba? În România multe persoane nu se motivează dacă nu se câștigă mulți bani repede. Nimeni nu investește într-o idee în care nu se câștigă imediat și foarte mulți bani. Românul are pretenții foarte mari, să nu facă nimic, dar să câștigi mulți bani.

Câți Români ați văzut că se ține de treabă? Critică tot ce se poate realiza ca afacere, din gelozie sau de prea multă șmecherie. Este cele mai inteligent, dar nu face mai nimic. Mulți Români fac pe falși modești, le mai place să facă pe amărâți și se plâng fără limită. Dar când vine vorba să se laude nu mai este nimeni ca el. Este cel mai tare și este priceput la tot ce se poate face.

Planuri de afacere care nu se realizează

Când vrea să facă afaceri ( defapte toți românii sunt afaceriști )vorbești cu un român, acesta zice multe, vrute și nevrute. Promite, se jură, face minuni și când vine momentul să treacă la fapte, brusc apar o groază de probleme. Ca un mic întreprinzător, nu poți porni nicio activitate comercială în modul acesta. Nu suntem într-o țară capitalistă în care primești finanțare foarte ușor de la bănci și alte firme de investiții mari sau mici. Pretențiile în România sunt în felul următor: Descurcă-te singur și după ce începi să ai câștiguri, atunci încep să apară propunerile de asociere. De aia Romănul este oportunist.

Dacă ai bani, îți mai trebuie investitori?

Dacă ai bani, poți să investești în orice domeniu de afaceri care vrei. Poți să perseverezi dacă idea în care ai investit îți place până te faci cunoscut. Orice activitate umană este valabilă și produce bani. Cine zice că idea nu este bună, cam bate câmpii. Sunt activități comerciale, mai rentabile și altele mai puțin rentabile. Depind de cifra de afacere care trebuie să realizezi în conformitate cu investiția care faci. În cât timp începi să câștigi bani? În Cât timp vei avea clienți, care îți va permite să reziști pe piață, ca să începi să rentabilizezi afacerea ta. Lumea nu făcea cumpărături online. Astăzi se pumpără mai mult online decăt din magasine. Mai ales dacă magazinele sunt prot aprovizionat în produse noi sau de bună calitate. Acum se face și livrare la domiciliu. Poți să vinzi din magazin și online cu livrare la domiciliu.

Când nu ai bani

Când nu ai bani devine o problemă mare ca să faci orice. Cănd nu ai bani și ești mai adult, uneori nici nu mai ai motivație să ieși afară, ca să te întâlnești cu prieteni, dacă ai. În România dacă ești în cuplu, singuri prieteni care poți să ai, sunt cei de la muncă. Dacă ai putea să fii singur la muncă, ar fi ideal pentru toți obsedați. Dacă nu lucrezi și ești în cuplu. Prieteni tei, sunt vagabonzi, nu sunt buni la nic etc. Valabil și pentru femei. Știi vorba aia: Iar ieși cu bețivi ăia sau golani, etc. La cat de posesivi și suspicioși sunt oameni în România este teribil de înfricoșător. Zici că ai SRI-ul după tine. Este o boală această atitudine să știți. Să condamni o persoană să fie numai cu tine tot timpul. Să se gândească numai la tine. Nu este normal.

Când esti adult să ieși afară trebuie să produci bani

Toți adulți cheltuie în continuă. Nu ne permitem să ieșim din casă fără să ne coste.
pentru că, trebuie să consumi ceva dacă mergi la o terasă și dacă te duci într-un parc tot te costă un suc, o apă și transportul public te costă, biletele de călătorie. Agrementul ne costă foarte mulți bani.
Argumentezi că mergi la un prieten Acasă. Acest prieten trebuie să fie la casa lui. Dacă este în cuplu este o problemă să mergi la el tot timpul. Și dacă te prezinți tot trebuie să apari cu ceva sub mână o sticlă de ceva, ceva de ronțăit etc. Tot te costă. Atfel, îl costă pe el.

Dacă spuneți că aberez uitați vă bine la terase multe persoane stau la o cafea 2 ore. Trage de consumație în draci de ce credeți că se procedează așa? Lipsa de bani. Cei care vedeți ca au mașini întrebați-i să investească într-o afacere mică, o să zică că, sunt interesați, sunt prea ocupați etc. Defapt sunt simpli angajați mulți dintre aceste persoane. Românul doar dă impresia, nu are prezintă în totalitate. Este amărât în gândire și în intenții. Uitați vă la emisiunile TV sunt plini de amărâți. Oameni care se laudă din viața mondenă care este plină de prostituate și de proxeneți. O să se plângă că lea părăsit sponsorul sau bărbatul sa dus cu o curvă și ia stricat familia sau alți fac politică, știm cum stăm la acest capitol sau emisiuni TV vedete care dau note la niște amărâți care nu o să fie vedete niciodată. În lumea acea sunt la manevre de te doare capul, vedem acelea persoane, vedete de ani de zile de parcă sunt singuri cântăreți sau dansatori sau artiști din România. Lista este mare în ce privește chestiile care nu sunt progresiste. Multe activități Umane stagnează din lipsa de motivație pentru ceva mai evolutiv. Dacă se dă salarii mai mari ajută la evoluția pieței de consum este logic dar uni o să zică că o să fie inflație. Asta este cea mai mare prostie care am auzit de când mă știu. A fi amărât nu ajută pe nimeni. Nici pe cel care produce, nici pe cel care vinde, nici pe cel care cumpără. Băncile te poți pișa pe iele. nu produc nimic doar durere de cap și mizerie.

Toți naivi cred că sunt grozavi că au acces la credit. Tu naivule, poți strângi bani într-o lună de zile ca să-ți iei un telefon de 500 de euro? Cât este salariul tău? Nu mai mănânci nu ai întreținere de plătit etc. Vedeți de ce mulți nu sunt motivați să facă afaceri pentru că lumea este amărâtă. Să plătești rată la o mașină în 8 ani sau 10 ani, credeți că scrie pe capul tău că ești baștan. Intră în magazine și vezi ce articole se vând și o să-ți dai seama de nivelul de cumpărare a românului. Sunt numai articole vechi demodate de proastă calitate, că or fi de firmă, sunt cele din gama cea mai proastă. Uitați-vă pe stradă, cum sunt oameni îmbrăcați au haine de proastă calitate? Mulți se îmbracă cu produse de marcă contrafăcute.Și cireașa de pe tort mulți români placă din țară ca să facă un ban în plus pentru că aici nu se poate face nimic. Lumea este amărâtă. Sunt multe mașini pentru că străzile sunt mici și nu pentru că sunt prea multe mașini. La un bloc sunt minim 30 de apartament. și la fiecare sunt 10 mașini restul de 20 locuințe? Nu pot avea mașini pentru că nu au unde să le parcheze. Noi în București nu avem locuri de joacă pentru copii și dacă erau sarfi transformat în locuri de parcare. Străzile din București sunt mici. Bucureștiul este înghesuit. Sau făcut blocuri cu 45 de apartamente și 10 locuri de parcare. Bucureștiul a fost construit de pe vremea comunismului. Și cei care construiesc în zilele noastre, sunt mai Varză decât cei din trecut. În 10 ani o să înceapă să cadă blocuri după blocuri.

Cum să fii motivat să faci ceva când totul este greu de realizat?

de aici intervine programul CV-activ care te susține și te îndrumă concret. Am formule dezvoltare personală și de grup care te va ajuta concret.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.